ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα του 6.20 από την αγγλική League 1

Derby's Craig Forsyth, left, is challenged by West Ham's Tomas Soucek during the English FA Cup 4th round soccer match between Derby County and West Ham at Pride Park stadium in Derby, England, Monday, Jan. 30, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Derby's Craig Forsyth, left, is challenged by West Ham's Tomas Soucek during the English FA Cup 4th round soccer match between Derby County and West Ham at Pride Park stadium in Derby, England, Monday, Jan. 30, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) 2023 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Λειψή η αγωνιστική στις μικρές Αγγλίες λόγω των διεθνών αναμετρήσεων, με τις κλήσεις να είναι αρκετές, ειδικά σε ομάδες της League 1. 

Σε κάθε περίπτωση, το κουπόνι είναι πλούσιο σε επιλογές. Ξεκινάμε με το κολωνάτο φαβορί από το Νορθάμπτον – Ντέρμπι. Στα καλύτερά της η Ντέρμπι, που πατάει το γκάζι στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και μετρά τέσσερις σερί νίκες. Κομβική η τελευταία εξ αυτών στο σούπερ ντέρμπι ανόδου με την Μπόλτον (1-0) και πλέον έχει μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών από την 3η θέση.

Σε φάση μετριότητας εδώ και μερικές εβδομάδες η Νορθάμπτον, η υπέρβαση των πλέι οφ ανόδου δεν επιτεύχθηκε και πλέον δείχνει πως έχει ξεμείνει από κίνητρο. Επιτυχημένη όπως και να ‘χει η σεζόν για τη νεοφώτιστη, που εξασφάλισε με τρομερή άνεση την παραμονή. Καταδικαστικά εδώ τα δεδομένα για την ίδια, αντιμετωπίζει μια ομάδα φορμαρισμένη, που καίγεται για τη νίκη και έτσι κι αλλιώς είναι πολλές σκάλες ανώτερη ποιοτικά. Κομβικό ερωτηματικό ακόμα για τη Νορθάμπτον η διαθεσιμότητα του φορ/αρχισκόρερ Χόσκινς, ο οποίος, αν δεν προλάβει, θα αφήσει μεγάλο κενό στην κορυφή της επίθεσης. Νορμάλ το διπλό στο 1,65.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Σε παρόμοια λογική το Καρλάιλ – Στιβενέιτζ. Πρακτικά υποβιβασμένη η πρώτη, έχει χάσει τα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια της και ήδη κάνει πλάνα για την ερχόμενη σεζόν στη League 2. Γερά στη μάχη των πλέι οφ ανόδου η Στιβενέιτζ, που πάντως δεν πατά αρκετά καλά τελευταία και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς.

Κρίσιμο το ματς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δύσκολα θα βρουν σύντομα άλλη τέτοια ευκαιρία ανάκαμψης, με το πρόγραμμα να ζορίζει πολύ στη συνέχεια. Καθαρό σημείο κινήτρου και ποιοτικής ανωτερότητας, κοιτάμε δεξιά στο 1,72.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Μπέρτον – Πορτ Βέιλ επίσης από τη League 1. Εξάποντο παραμονής που βρίσκει τη φιλοξενούμενη σε δεινή θέση και με το πρέπει της νίκης στο μυαλό της. Πρόκειται βέβαια για ένα σύνολο που αγνοεί τη νίκη εδώ και 14 ματς, μπορούμε όμως να πιαστούμε περισσότερο από τις άθλιες επιδόσεις της Μπέρτον στην έδρα της.

Μια Μπέρτον που μετρά τέσσερις σερί ήττες στο "Πιρέλι", παράγει κάκιστο ποδόσφαιρο εδώ και καιρό και με το +4 που διατηρεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, δείχνει ακόμα εφησυχασμένη σε έναν βαθμό. Μπόνους στατιστικό η εξαιρετική προϊστορία της Πορτ Βέιλ στην έδρα αυτή, εκεί όπου μετρά τρεις σερί νίκες. Ματς που ενδείκνυται για κόντρα, μπορούμε να κυνηγήσουμε την έκπληξη και την επιστροφή της Πορτ Βέιλ στις νίκες, έστω με μια κάλυψη. Στο 2.20 το διπλό χωρίς ισοπαλία (DNB).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νορθάμπτον – Ντέρμπι: 2 (απόδοση 1.65), 17:00
  • Καρλάιλ – Στιβενέιτζ: 2 (απόδοση 1.72), 17:00
  • Μπέρτον – Πορτ Βέιλ: 2 DNB (απόδοση 2.20), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ