ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρία καυτά φαβορί

Ο Ζουλιέν Στέφαν
Ο Ζουλιέν Στέφαν 2021 AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ, FILE

Καυτά φαβορί έχει το μενού την Πέμπτη, από τα κύπελλα στο Βέλγιο, στη Γαλλία και στην Τουρκία.

Αντβέρπ – Οστάνδη. Η περσινή πρωταθλήτρια Βελγίου φέτος, έχοντας και την περιπέτεια του Champions League, έχασε από την αρχή τα πατήματά της και στη βαθμολογία είναι 4η με 20 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Κατά συνέπεια, το κύπελλο είναι πλέον πρώτη προτεραιότητα. Στην ημιτελική φάση πλέον το Κύπελλο και ένα βήμα πριν τον τελικό, επαναληπτικός το σημερινό ματς, η Αντβέρπ θέλει μόνο νίκη αφού στο πρώτο παιχνίδι έμεινε στο 1-1 και απέναντι σε μια ομάδα Β’ κατηγορίας όπως η Οστάνδη είναι απόλυτα λογικό ο άσος να είναι καυτό φαβορί του 1,25.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Λε Πυΐ – Ρεν. Στο 1,25 και εδώ το διπλό, όπου και εδώ είναι απόλυτα λογικό. Πολύ απλά γιατί η Λε Πυΐ είναι ομάδα της National 2, δηλαδή της τέταρτης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου. Δεύτερη στον όμιλό της και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως σε κάθε περίπτωση πολύ μακριά από το επίπεδο της Ρεν. Και μάλιστα δεν θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, αφού το ματς γίνεται στην έδρα της Σεντ Ετιέν, όπου αν μη τι άλλο η Λε Πυΐ θα βάλει πολύ χρήματα στα ταμεία της, περιμένοντας 25.000 κόσμο. Από την πλευρά της η Ρεν, παραδοσιακά το κυνηγά και το σέβεται το Κύπελλο και είναι χαρακτηριστικό ότι σε δύο προηγούμενους γύρους που έπαιξε με ομάδες μικρότερων κατηγοριών κατέβασε δυνατή εντεκάδα και καθάρισε πολύ εύκολα: 2-0 στην Γκινγκάμπ (2η κατηγορία), 6-1 στη Σοσό (3η κατηγορία).

Προγνωστικά στοιχήματος

Γαλατασαράι – Καραγκιουμρούκ. Το Κύπελλο της Τουρκίας είναι στα προημιτελικά και η Γαλατά φυσικά είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στους ημιτελικούς. Χωρίς Ευρώπη πλέον, που σημαίνει ότι μπορεί να αφοσιωθεί στα εγχώρια, και πραγματικά τρομακτική στο Αλί Σαμί Γεν: 14-0-0 στο πρωτάθλημα και 2-0-0 στο Κύπελλο, με συνολικά τέρματα 42-13. Η Καραγκιουμρούκ, από την πλευρά της, είναι μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής και σαφώς πρώτη προτεραιότητα είναι να καταφέρει να κρατηθεί στα σαλόνια. Στο 1,40 ο άσος, δύσκολα κανείς μπορεί να τη φανταστεί να δίνει περισσότερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατασαράι – Καραγκιουμρούκ: 1 (απόδοση 1.40), 19:45
  • Αντβέρπ – Οστάνδη: 1 (απόδοση 1.25) 21:45
  • Λε Πυΐ – Ρεν: 2 (απόδοση 1.25) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ