ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τρεις επιλογές στις αγορές τερμάτων σε τιμές άνω του 1.75

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Για ακόμα μια μέρα φτωχό το κουπόνι της ημέρας, εν αναμονή των μεγάλων αγώνων για τα πλέι οφ του Nations League την Πέμπτη. Διαφυγή και πάλι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας, όπως και ένα λάτιν παιχνίδι από το Εκουαδόρ.

Ξεκινάμε με το Goal/Goal στο Χάλιφαξ – Τσέστερσφιλντ (Νάσιοναλ). Ήδη στη Λιγκ 2 η πρωτοπόρος Τσέστερφιλντ, σε μια σχεδόν αψεγάδιαστη σεζόν και δεν αποκλείεται πλέον να χαλαρώσει και να αρχίσει να δίνει βαθμούς σε αντιπάλους με μεγαλύτερο κίνητρο.

Μία από αυτές είναι η Χάλιφαξ, που κουβαλά εξαιρετική φόρμα (σερί 6-0-1) και παλεύει να πλασαριστεί στα πλέι οφ ανόδου. Αναμενόμενα αουτσάιντερ στο σετ, μπορεί να βρει σκορ και να ζορίσει την... αεράτη Τσέστερφιλντ. Μπόνους στατιστικό το γεγονός πως η Χάλιφαξ έχει σκοράρει και στα έξι ματς όπου υποδέχθηκε την Τσέστερφιλντ. Στο 1.75 το Goal/Goal.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στο Τόντον – Τσίπενχαμ από τη Νάσιοναλ Νότου. Πρακτικά αδιάφορη η φιλοξενούμενη, παλεύει αντιθέτως για την παραμονή η πρώτη, επομένως ο άσος θα είχε μια λογική εδώ. Αδύναμη όμως η Τόντον μέσα στην έδρα της, εκεί όπου δεν κερδίζει στα τελευταία έξι ματς, πληγωμένη σε μεγάλο βαθμό από τις κακές επιθετικές της επιδόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μία έτσι, μία αλλιώς η Τσίπενχαμ, το γεγονός πως δεν καίγεται θα δώσει λογικά τη μερίδα του λέοντος στη γηπεδούχο, η οποία θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι στο δικό της τέμπο. Έχει τύχη το Under 2,5 στο 1.85.

Για φινάλε, πάμε στο Ντεπορτίβο Κουέντσα – Μακάρα από το Εκουαδόρ. Φουλ ανοιχτά τα ματς της πρώτης, η οποία μετρά 4/4 αμφίσκορα σε όλες τις διοργανώσεις, την ίδια στιγμή που η πιο σφιχτή αμυντικά Μακάρα έχει μπει εξαιρετικά (ρεκόρ 2-0-1) και σκοράρει σε όλα τη τα παιχνίδια ως τώρα.

Σύμμαχος και η προϊστορία, μετρούν έξι συνεχόμενα G/G στα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Ντεπορτίβο Κουέντσα, διόλου απίθανο ακόμα ένα με βάση τις επιδόσεις τους ως τώρα στη σεζόν. Τσιμπημένο το Goal/Goal στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:45
  • Τόντον – Τσίπενχαμ: Under 2,5 (απόδοση 1.85), 21:45
  • Ντεπορτίβο Κουέντσα – Μακάρα: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 23:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ