BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρεις επιλογές από κορυφαία πρωταθλήματα σε απόδοση 5.20

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι © 2024 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Τριάδα από τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων του προγράμματος προτείνει το Freetips247.com σε απόδοση 5.20.

Το πρώτο ματς του δελτίου μας έρχεται από το Νησί. Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα αναμετρώνται στο Λονδίνο, μετά από μεγάλες προκρίσεις στις επόμενες φάσεις των Europa και Conference League αντίστοιχα. Τα Σφυριά, αν και έχασαν στο πρώτο ματς από τη Φράιμπουργκ με 1-0, υπέταξαν τους Γερμανούς με 5-0 σκορ στον επαναληπτικό και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League. Παρόμοιο έργο και για την Άστον Βίλα, η οποία υπέταξε τον Άγιαξ με 4-0, μετά το ισόπαλο - χωρίς σκορ - ματς. Άσχημα αποτελέσματα για τις δύο ομάδες στην προηγούμενη αγωνιστική με τους γηπεδούχους να μένουν στο 2-2 με την Μπέρνλι, ενώ οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν βαριά ήττα από την Τότεναμ με 4-0.

Σε αυτή την αναμέτρηση θα προτείνουμε το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over 2,5. Αμφότερες έχουν ποιοτικές επιθέσεις, παρουσιάζοντας αρκετά κενά διαστήματα στην άμυνα. Μάλιστα, οι δύο ομάδες στο παρελθόν έχουν επιβεβαιώσει τρεις φορές το σημείο στις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Θα συνεχίσουμε με το ντέρμπι στην Ισπανία, ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Και οι δύο προέρχονται από προκρίσεις στην επόμενη φάση του Champions League, τσεκάροντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αναλυτικότερα, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Νάπολι μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ματς, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να φέρει την ισορροπία στο συνολικό σκορ (2-2) μετά την ήττα στο πρώτο ματς (1-0) και πήρε το εισιτήριο για τους 8»= στη διαδικασία των πέναλτι.

Επιλογή μας σε αυτό το ματς θα είναι η διπλή ευκαιρία (Χ2) για την Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα, μεσοβδόμαδα έκαναν μεγάλη εμφάνιση, η οποία αποτελεί... οδηγό για τη συνέχεια. Στο Wanda Metropolitano η ομάδα του Τσάβι θα βρει απέναντί της μία κουρασμένη ομάδα, μιας και τα 120+ λεπτά κόντρα στην Ίντερ σίγουρα προκάλεσαν κούραση στους παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε. Αγωνιστικά επίσης η Μπαρτσελόνα είναι σε καλύτερη κατάσταση γι’ αυτό και αναμένουμε να μην ηττηθεί στη Μαδρίτη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, η τριάδα μας θα κλείσει με το ματς που ξεχωρίζει από το ιταλικό πρόγραμμα και πιο συγκεκριμένα με το Ίντερ - Νάπολι. Από αποκλεισμό σοκ προέρχονται οι Μιλανέζοι, καθώς μεσοβδόμαδα έμειναν εκτός συνέχειας του Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι. Αντίστοιχα και η Νάπολι προέρχεται από αποκλεισμό στο Champions League, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σκορ στον επαναληπτικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Την προηγούμενη αγωνιστική οι Παρτενοπέι έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με την Τορίνο, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν το... τρίποντο στην έδρα της Μπολόνια.

Σε αυτό το ματς θα επιλέξουμε το Goal/Goal. H Ίντερ στην έδρα της σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, έχοντας παράλληλα και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 70 τέρματα. Από την άλλη, η Νάπολι μπορεί να μην καθηλώνει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά βρίσκεται στο -3 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το κίνητρο για τους φιλοξενούμενους είναι τόσο ισχυρό, ώστε να κυνηγήσουν ένα τέρμα απέναντι στην πρωτοπόρο της Serie A.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.72), 16:00
  • Ίντερ - Νάπολι: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 21:45
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπατσελόνα: Χ2 (απόδοση 1.70), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ