TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τους χαλάρωσε ο Σκολάρι, ρίσκο με το 3.20

Ο Αμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στον Γουαϊαρ της Δε Στρόνγκεστ σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores
Ο Αμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε © 2022 JUAN KARITA/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Παραναένσε ανεβάζει τις στροφές το τελευταίο διάστημα και ταξιδεύει στο Μάτο Γκρόσο για να αντιμετωπίσει τη σκληρή Κουιαμπά. Ποντάρισμα στο 3.20.

Μπορεί η σεζόν στη Βραζιλία να βρίσκεται στα μισά περίπου εάν συνυπολογίσουμε και τα πολιτειακά πρωταθλήματα, ο δρόμος θα είναι μακρύς, αλλά η Ατλέτικο Παραναένσε ξεκίνησε από νωρίς τα must win παιχνίδια. Η διοίκηση θέλει να χτίσει ένα δυνατό πρότζεκτ, δεν δίστασε να ανοιχτεί οικονομικά και έβλεπε όσο περνούσε ο καιρός να ζορίζει η κατάσταση. Κάπου εκεί ήρθε να αναλάβει ρόλο πυροσβέστη ο Φελιπάο, ο εμβληματικός τεχνικός. Ο Σκολάρι έχει πάρει τους παίκτες με το μέρος του, εμπνέει μεγάλο σεβασμό ως προσωπικότητα και μετά από καιρό η Ατλέτικο Παραναένσε είναι στα καλά της, ενώ ο 73χρονος μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός διαχειρίζεται κατάλληλα το ροτέισον.

Η ομάδα πήρε μεσοβδόμαδα το must win με την Καράκας για το Copa Libertadores και επικράτησε 5-1 παίρνοντας την πρόκριση για τους 16 . Σημαντική ανάσα τόσο κομμάτι της αυτοπεποίθησης, όσο και οικονομικά. Το κλίμα έχει ανατραπεί και η Ατλέτικο μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, όλες ήταν όμως εντός έδρας.

Απόψε πάει εκτός έδρας να αντιμετωπίσει την Κουιαμπά (00:00 LIVE από το SPORT24 ). Μια σκληρή ομάδα που πρέπει να τα δώσεις όλα για να την κερδίσεις. Παίζει στα όρια τα παιχνίδια της, αλλά δεν μπορεί να πάρει εδώ και καιρό εντός έδρας μια νίκη ψυχολογίας. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με ροτέισον κόντρα στη Μελγκάρ στο Περού και έχασε 3-1 αποχαιρετώντας το Sudamericana. Αρκετά φιλότιμη ομάδα σε γενικές γραμμές, μετράει έξι ματς μακριά από τις νίκες στην έδρα της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κουιαμπά δεν τα παρατάει, είναι ζόρικη ομάδα, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει εντός έδρας. Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει τα θέματά της εκτός έδρας, αλλά οι παίκτες χαλάρωσαν και τους περιμένω λιγότερο αγχωμένους μετά την πρόκριση στη συνέχεια του Copa Libertadores. Η έλευση του Σκολάρι επιδρά ευεργετικά. Πιο ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμενη, έχει ανάγκη από μια νίκη στο δρόμο και στο Brasileirao. Θα πάει με αυτοπεποίθηση απόψε. Στο 3.20 το διπλό κατά μέσο όρο, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουιαμπά - Ατλέτικο Παραναένσε: 2 (απόδοση 3.20), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ