BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Του το… χρωστάει η UEFA

Ο Νικολό Ζανιόλο με τον Ζοζέ Μουρίνιο σε αναμέτρηση στο Ολίμπικο κόντρα στην Έμπολι στη Serie A
Ο Ζανιόλο με τον Ζοζέ Μουρίνιο σε αναμέτρηση στο Ολίμπικο κόντρα στην Έμπολι © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket αναλύει πως ο Μουρίνιο έδωσε λάμψη στο Conference League και τι θα… δώσει η UEFA στον Influencer της!

Όταν δημιουργούσαν το Conference League στην UEFA ήξεραν πως θα πολλαπλασιάσει τα έσοδα και ταυτόχρονα θα ανοίξει ακόμη περισσότερο την αγορά σε χώρες δεύτερης και τρίτης ταχύτητας.

Το πρόβλημα ήταν οι "μεγάλοι", που στη θεωρία θα σνόμπαραν σε σημείο υποβάθμισης αυτή τη διοργάνωση. Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος στη Ρώμη βρήκε μια διέξοδο προς την επιτυχία. Μια ομάδα που διψά για τίτλους και εκείνος έχει το Know How για να την οδηγήσει εκεί. Το Conference League από… τελευταίος τροχός της ευρωπαϊκής αμάξης, έγινε ξαφνικά πρωτοσέλιδο. Έφτασε να κερδίζει περισσότερο χρόνο και προβολή από το Europa League.

Γιατί ο Μουρίνιο προσπαθούσε να το κατακτήσει. Και αυτά που θέλει ο Μουρίνιο, έχει τον τρόπο να τα κάνει σημαντικά. Από τους καλύτερους "παίκτες" στα θρυλικά Mind Games, με τα δάκρυά του μετά τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Λέστερ να… γεννούν δεκάδες αφιερώματα! Στον ίδιο, στη Ρόμα και φυσικά στο Conference League, που… ποτιζόταν εξαίσια πλάι στον Βασιλικό Μου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η UEFA από το πουθενά βρήκε τον καλύτερο Influencer της διοργάνωσης. "Ο Μουρίνιο επιστρέφει στους τίτλους". "Αφού το θέλει ο Μουρίνιο, είναι σημαντικό". "Για το Conference League κλαίει ο Μουρίνιο που έχει κατακτήσει τα πάντα".

Στα… κεντρικά λογικά το ξέρουν πως το Conference κέρδισε πολύ περισσότερο κόσμο εξαιτίας του Πορτογάλου. Και μπορεί να γίνει ακόμη πιο σημαντικό, να αποκτήσει μεγαλύτερη προβολή, αν το κατακτήσει. Όχι μόνο φέτος, αλλά πολύ πιθανό και τα επόμενα χρόνια, όταν θα…σκαρφιστεί κάποια ατακάρα για να πετάξει προς τον Τύπο.

Η κατάκτηση από πλευράς Ρόμα (22:00 ΕΡΤ 1, COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) είναι στο χαμηλό 1.60, την ώρα που ο άσος φτάνει στο σαφώς πολύ καλύτερο 2.40. Από την άλλη αν… χρειαστεί η UEFA μπορεί να παρέμβει υπέρ του. Ένα πέναλτι στο ματς για τη Ρόμα ή κάποιες κάρτες παραπάνω για τους Ολλανδούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Φέγενορντ: 1 (απόδοση 2.40), 22:00
  • Ρόμα - Φέγενορντ: Καταλογισμός Πέναλτι (απόδοση 2.80), 22:00
  • Ρόμα - Φέγενορντ: Φέγενορντ Περισσότερες κάρτες (απόδοση 2.20), 22:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ