BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ξεκίνημα στην Ιταλία που οδηγεί στο 2.00 και σ' ένα over

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα προέρχεται από την 3η κατηγορία της Ιταλίας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την 3η κατηγορία της Ιταλίας και την αναμέτρηση της Τριεστίνα με την Τρέντο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν πέρυσι την παραμονή μέσω των playouts, φέτος, όμως, προχώρησαν σε επενδύσεις και έχουν ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Ατίλιο Τέσερ, ο οποίος πέρσι βρισκόταν στη Serie B με τη Μόντενα, ενώ στο ρόστερ έχουν γίνει σημαντικές αναβαθμίσεις, όντας το τρίτο ακριβότερο σύνολο της κατηγορίας (7,1 εκ.), σύμφωνα με το transfermarkt, όταν πέρυσι βρισκόταν στην 9η θέση της σχετικής κατάταξης (5,6 εκ.).

Η Τρέντο, από την άλλη, τερμάτισε στην 14η θέση την περσινή σεζόν, με την παρουσία της να είναι μέτρια στη διάρκεια της χρονιάς. Το ρόστερ αποδυναμώθηκε αρκετά το καλοκαίρι, μιας και αποχώρησαν σημαντικές μονάδες και τα κενά δεν αναπληρώθηκαν με ποδοσφαιριστές ανάλογου επιπέδου.

Ο ενθουσιασμός για τη νέα σεζόν, η έδρα και η αναβάθμιση του ρόστερ, συνδυαστικά με την αποδυνάμωση του ρόστερ της Τρέντο, μας οδηγούν στον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Φιορεντζουόλα με την Ρενάτε. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν καθόλου καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, δεχόμενοι μάλιστα 10 (!) γκολ στα δύο τελευταία ματς. Με τη μέχρι τώρα εικόνα της η Φιορεντζουόλα δείχνει να συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς με πέρυσι, παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα, ενώ δεν έχει κερδίσει από τον περασμένο Γενάρη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρενάτε, ναι μεν τελείωσε τη σεζόν έχοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα του ομίλου, μπήκε όμως στα playoffs, διότι είχε εξαιρετική επιθετική λειτουργία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυνατή επίθεση αλλά αδύναμη άμυνα, πράγμα που μάλλον συνεχίζεται και φέτος, τουλάχιστον με βάση όσα είδαμε στη φιλική ήττα από την Πάτρια (3-2).

Μιλάμε για δύο ομάδες με προβλήματα αμυντικά, με τους φιλοξενούμενους, όμως, να διαθέτουν τουλάχιστον αποτελεσματική επίθεση. Η λογική λέει πως θα δούμε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, γκολ... και θέαμα, οπότε αξία στα προγνωστικά στοιχήματος υπάρχει στο Over 2.5, που βρίσκεται σε απόδοση 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τριεστίνα – Τρέντο: 1 (απόδοση 2.00), 21:45
  • Φιορεντζουόλα – Ρενάτε: Over 2,5 (απόδοση 2.05), 21:45

Τα νοκ άουτ του Mundobasket 2023 παίζουν καθημερινά στο Betmarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά μπάσκετ από όλες τις αναμετρήσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ