BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το βήμα παραμονής και τα γκολ

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Από το πρωτάθλημα της Σερβίας, αλλά και αυτό της Κύπρου, προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.

Νόβι Βελιγραδίου - Νόβι Παζάρ

Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Η Νόβι Βελιγραδίου δίνει τη μάχη της για την παραμονή, όμως κρατά την τύχη στα χέρια της. Βέβαια, εντός έδρας δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Αυτή τη στιγμή, είναι μόλις στο τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κι έτσι σήμερα θέλει οπωσδήποτε βαθμούς. Αγωνιστικά, είναι σε καλή κατάσταση κι έχει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών (2-3-0), ενώ την περασμένη αγωνιστική κέρδισε στην έδρα της τη Ράντνικ, με το εμφατικό 5-2.

Η Νόβι Παζάρ είναι στην πρώτη θέση των playouts και έχει μια απόσταση οκτώ βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ υποβιβασμού και με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, είναι σχεδόν απίθανο να κινδυνέψει. Όσον αφορά τη φόρμα της, έρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα όμως σε ομάδες που είναι αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Επιπλέον, εκτός έδρας δεν πατάει καλά κι έχει τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Πιο μεγάλο το κίνητρο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παίζουν στην έδρα τους και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι σχεδόν αδιάφοροι και εκτός έδρας έτσι κι αλλιώς δεν έχουν καλή απόδοση. Συνεπώς, στα προγνωστικά θα πάμε με το 1 DNB που προσφέρεται σε απόδοση 1.75.

Οθέλλος Αθηαίνου - Δόξα Κατωκοπιάς

Συνέχεια στο πρωτάθλημα Κύπρου

Ο Οθέλλος κέρδισε με 3-1 την ΑΕ Ζακακίου την περασμένη αγωνιστική, σε μιά αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες είχαν επιθετικές διαθέσεις. Ο Οθέλλος είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η Δόξα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, οπότε απλά περιμένει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη Β’ Κατηγορία της νέας σεζόν. Μετά την ισοπαλία 2-2 απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού όλα έχουν τελειώσει.

Όπως είναι λογικό, τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, έχουν πολλά γκολ. Ο λόγος είναι γιατί δεν υπάρχει κίνητρο και άγχος, οπότε παίζουν απελευθερωμένα. Επιλογή μας σήμερα το over 3,5 γκολ σε απόδοση 2,05 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Καρμιώτισσα - Νέα Σαλαμίνα

Η Καρμιώτισσα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, οπότε το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό. Μετά την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα, η ομάδα των Πολεμιδιών έκανε και επίσημη την συμμετοχή της για τη νέα περίοδο.

Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με 2-1 τον Εθνικό Άχνας, στο τελευταίο της παιχνίδι και έτσι επέστρεψε στις νίκες, μετά από ένα αρνητικό σερί με τρεις διαδοχικές ήττες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εάν υπήρχε το οποιοδήποτε άγχος στην Καρμιώτισσα πλέον έχει εξαφανιστεί και αυτό. Η ομάδα των Πολεμιδιών θα ψάξει τη νίκη και μαζί της, ο Κατσαντώνης τα γκολ έτσι ώστε να προσπαθήσει να είναι ο πρώτος σκόρερ. Στα 2,34 φτάνει η απόδοση του άσου και θα τον επιλέξουμε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόβι Παζάρ - Νόβι Βελιγραδίου: 1 DNB (απόδοση 1.75), 15:00
  • Οθέλλος Αθηαίνου - Δόξα Κατωκοπιάς: Over 3,5 (απόδοση 2.05), 19:00
  • Καρμιώτισσα - Νέα Σαλαμίνα: 1 (απόδοση 2.34), 19:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ