BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το στοίχημα που αλλάζει και οι Αμερικανοί του 2.50

Ο άσος του Όστιν, Σεμπάστιαν Ντριουσί
Ο άσος του Όστιν, Σεμπάστιαν Ντριουσί © 2022 ERIC GAY/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr γράφει για την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων Αγγλίας και προτείνει βραδινό σημείο του 2.50

Ακόμη έχουμε Ιούλιο, αλλά το κουπόνι μεγάλωσε αρκετά με την είσοδο σε αυτό των Βρετανών. Οι μικρές κατηγορίες Αγγλίας αλλά και τα πρωταθλήματα της Σκωτίας είναι παραδοσιακά θελκτικά στους παίκτες του στοιχήματος.

Ο κύριος λόγος είναι η πληθώρα επιλογών σε ένα άκρως στοιχηματικο timing κάθε απόγευμα Σαββάτου από τις 5 μέχρι τις 7. Αρκετός χρόνος το πρωί για μελέτη, πολύ νωρίς για να στερήσει τη βραδινή έξοδο και έτσι… ξαφνικά η Πρέστον, η Λίβινγκστον και η Λέιτον Οριεντ έγιναν αγαπημένη συνήθεια στον Ελληνα παίκτη του στοιχήματος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα ήταν πάντοτε ιδιαίτερα. Πολλοί τα λάτρεψαν γιατί πλήρωναν σταθερά μεγάλες αποδόσεις, ενώ (για να λέμε και την αλήθεια)… σμπρώχτηκαν πολύ από τις στοιχηματικές εφημερίδες τα πρώτα χρόνια του στοιχήματος. Ο λόγος είναι πως σε μια εποχή που η πληροφορία δεν ήταν τόση, τα αγγλικά πρωταθλήματα και οι ειδήσεις για αυτά ήταν πολύ περισσότερες και σε μια γλώσσα που γνώριζε περισσότερος κόσμος.

Τα τελευταία χρόνια οι ευκαιρίες δεν είναι και τόσο πολλές. Όχι μόνο στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά γενικότερα το στοίχημα έχει δυσκολέψει γιατί οι μπουκ έχουν στα χέρια τους τεράστια όπλα που δεν διέθεταν στο παρελθόν. Τα xGoals και ο τεράστιος όγκος στατιστικών δεδομένων έχουν κάνει τις αποδόσεις περισσότερο ακριβοδίκαιες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι μπουκ δεν λαθεύουν εύκολα και ο παίκτης πρέπει να ψάξει πολύ περισσότερο για να βρει αξία στο στοίχημά του.

Στο BetMarket.gr έχουμε απλώσει τα δίχτυα μας σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αναζητώντας Value bet από τις μικρές κατηγορίες της Ελλάδας μέχρι τη Σλοβακία, τη Β’ Αυστρίας και τα πρωταθλήματα της Βόρειας και Νότιας Αμερικής.

MLS: Κάνσας-Οστιν

Στο MLS θα γίνει και η σημερινή στάση της στήλης και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Κάνσας-Οστιν, τα ξημερώματα (31/07 03:30 Live από το SPORT24).

Σε κάκιστη κατάσταση οι γηπεδούχοι, τρία παιχνίδια που δεν καταφέρνουν ούτε να σκοράρουν. Πιο πρόσφατο ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός στο Κύπελλο, που έριξε και την ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας. Ηταν στόχος η διάκριση και «πόνεσε» ο αποκλεισμός από το θεωρητικά κατώτερο Σακραμέντο, σε ματς που κρίθηκε στα πέναλτι μετά από το 0-0 των 120 λεπτών.

Το Οστιν εντυπωσιάζει έχοντας σκοράρει 45 φορές σε 22 φετινά ματς. Ο μέσος όρος ξεπερνά τα δύο τέρματα και ορθώς λογίζεται ως φαβορί στην έδρα των απογοητευμένων και ντεφορμέ γηπεδούχων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάνσας - Οστιν: 2 (απόδοση 2.50), 03:30

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ