ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με ιταλικό αέρα το Τορόντο, χτύπησε φόρμα το Σικάγο

Ο άσος του Σικάγο Σερντάν Σακίρι
Ο άσος του Σικάγο Σερντάν Σακίρι © 2022 DOUG MURRAY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Νιου Ίνγκλαντ - Τορόντο, Σικάγο - Ατλάντα και Σάρλοτ - Κολόμπους για το MLS.

Φουλ αγωνιστική δράση τα ξημερώματα στο MLS με πολλές ενδιαφέρουσες στοιχηματικά αναμετρήσεις. Μία από αυτές είναι το Νιου Ινγκλαντ – Τορόντο (31/07 03:00 Live από το SPORT24).

Οι Καναδοί ήταν από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, όμως στο τελευταίο τους παιχνίδι συνέτριψαν με 4-0 τη Σάρλοτ. Σε αυτή την ολοκληρωτική τους μεταμόρφωση καθοριστικό ρόλο έπαιξε το ντεμπούτο των δύο νεοαποκτηθέντων διεθνών Ιταλών, του Λορέντζο Ινσίνιε και του Φεντερίκο Μπερναντέσκι. Μάλιστα, ο δεύτερο άνοιξε και λογαριασμό, σκοράροντας με σουτ εκτός περιοχής.

Το Τορόντο προσθέτοντας στις μηχανές του δύο εξαιρετικά ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς αλλάζει επίπεδο και μαζί με τον πολύπειρο μπακ Κρισίτο, έχει δημιουργήσει μία ιταλική παροικία που μπορεί να του δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση.

Το Νιου Ινγκλαντ δεν είναι αντίπαλος που τρομάζει και γενικά η φόρμα του είναι μέτρια, αφού αγνοεί τη νίκη από τις 20 Ιουνίου, μετρώντας έκτοτε 0-3-2 σε πέντε αγώνες. Το Τορόντο την τελευταία τριετία (1-1, 0-1, 2-3) δεν χάνει στη Βοστώνη και με την αύρα των Ινσίνιε και Μπερναντέσκι μπορεί να διευρύνει το σερί του στη συγκεκριμένη έδρα. Στο 2.30 το διπλό με AH +0,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σημείο φόρμας προκύπτει από το παιχνίδι του Σικάγο με την Ατλάντα (31/07 00:00 Live από το SPORT24). Το Σικάγο του Σερντάν Σακίρι, εκεί που βρισκόταν στον πάτο της ανατολικής περιφέρειας, έκανε τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Τορόντο, Σιάτλ και Βανκούβερ κι έχει πλέον μπει για τα καλά στο κόλπο των playoffs.

Στον αντίποδα, η χτυπημένη από τραυματισμούς Ατλάντα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και μετράει 1-2-4 στα τελευταία επτά παιχνίδια. Επίσης, είναι από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας, με επτά ήττες σε 10 αγώνες και ρεκόρ 0-2-6 στα οκτώ πιο πρόσφατα.

Αν δίπλα στο εμφανές ανέβασμα του Σικάγο, βάλουμε και τη θετική του παράδοση κόντρα στην Ατλάντα, με τις τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τους στην πόλη των ανέμων, ο άσος στο 2.05 κρίνεται επιλέξιμος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παιχνίδι τέλος, μπορεί να γίνει και στο Σάρλοτ – Κολόμπους (31/07 02:00 Live από το SPORT24). Η Σάρλοτ έχασε κυριολεκτικά την μπάλα στο τελευταίο της παιχνίδι με το Τορόντο, με συνέπεια να γνωρίσει τη συντριβή με 4-0. Προηγουμένως είχε ηττηθεί και στο Μαϊάμι με 3-2, παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο 42'.

Το Κολόμπους από την άλλη έχει χτίσει πλέον χαρακτήρα και είναι αήττητο εννιά αγωνιστικές (4-5-0). Επίσης, με την προσθήκη του Κούτσο Ερνάντες, είναι φανερό πως έχει αναβαθμίσει αισθητά την επιθετική του γραμμή.

Με το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ, μπορούμε να πάρουμε και κάλυψη στο DNB, για να φυλάξουμε τα νότα μας σε περίπτωση ισοπαλίας. Στο 2.05 το διπλό ΑΗ 0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σικάγο – Ατλάντα: 1 (απόδοση 2.05), 00:00
  • Σάρλοτ – Κολόμπους 2 AH 0 (απόδοση 2.05), 02:00
  • Νιου Ινγκλαντ – Τορόντο: 2 AH +0,5 (απόδοση 2.30), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ