ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το σερί της Νιούκαστλ και η ντεφορμέ Ανζέ

Ο Τζο Γουίλοκ πανηγυρίζει γκολ της Νιούκαστλ κόντρα στην Φούλαμ για την Premier League | 23 Μαΐου 2021
Ο Τζο Γουίλοκ πανηγυρίζει γκολ της Νιούκαστλ κόντρα στην Φούλαμ για την Premier League | 23 Μαΐου 2021 @2021 MATTHEW CHILDS/POOL VIA AP IMAGES

Η Νιούκαστλ θα παίξει απόψε στο Λονδίνο με την Τσέλσι προερχόμενη από αήττητο σερί εννιά αγώνων. Έξι διαδοχικές ήττες μετράει η Ανζέ, που υποδέχεται τη Ρεμς.

Στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Τσέλσι υποδέχεται τη Νιούκαστλ σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την Premier League. Η Τσέλσι διανύει μία πολύ ζόρικη περίοδο, λόγω των όσων συμβαίνουν με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ως γνωστόν, η βρετανική κυβέρνηση έχει επιβάλει αυστηρές κυρώσεις στον Ρώσο μεγιστάνα, έχει "παγώσει" όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στη Βρετανία και αυτό ασφαλώς φρενάρει την προσπάθειά του να μεταβιβάσει τον σύλλογο.

Παρόλα αυτά, η βρετανική κυβέρνηση επεξεργάζεται λύσεις, προκειμένου να μεταβιβαστεί η Τσέλσι σε νέο ιδιοκτήτη, χωρίς βέβαια ο Αμπράμοβιτς να καρπωθεί οποιοδήποτε ποσό. Υπενθυμίζεται, ότι σχεδίαζε να την πωλήσει με τρία εκατομμύρια λίρες!

Προγνωστικά Αγγλία: Τσέλσι - Νιούκαστλ

Μέσα λοιπόν σε αυτήν την αβεβαιότητα, ο Τόμας Τούχελ και οι παίκτες του συνεχίζουν να κάνουν το καθήκον τους. Ο Γερμανός τεχνικός βέβαια, παραδέχθηκε πως η ομάδα δεν γίνεται να μείνει ανεπηρέαστη με όλα όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά.

Παρόλα αυτά, η Τσέλσι προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Premier League και κάνει ό,τι μπορεί για να κλειδώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την τρίτη θέση. Το αποψινό πάντως ματς με τη Νιούκαστλ δεν αναμένεται απλή υπόθεση (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι "καρακάξες" είναι αήττητες εννιά αγωνιστικές (6-3-0) και μέσα στο 2022 έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (20) στην Premier League μετά τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Έντι Χάουι έχτισε απόσταση δέκα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον παίζει πολύ πιο απελευθερωμένη και χωρίς κανένα άγχος. Η Τσέλσι στα τελευταία δέκα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα εντός έδρας, κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο δύο φορές. Μπορεί λοιπόν να βρει ένα γκολ η Νιούκαστλ και να οδηγήσει το ματς αυτόματα στο καλοπληρωμένο Goal/Goal σε τιμές διπλασιασμού.

Προγνωστικά Γαλλία: Ανζέ - Ρεμς

Στο πρωτάθλημα Γαλλίας, την ίδια ώρα, η Ανζέ υποδέχεται τη Ρεμς (16:00 Live από το SPORT24). Η Ανζέ αυτή τη στιγμή είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της Ligue 1, αφού μετράει έξι συνεχόμενες ήττες από Σεντ Ετιέν, Μαρσέιγ, Στρασβούργο, Νις, Λανς και Ρεν. Σε αυτά τα έξι ματς, σημείωσε μόλις τρία γκολ και δέχθηκε 12.

Παρότι έχει να κερδίσει βαθμούς από τις 23 Ιανουαρίου, η Ανζέ βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και απόψε θα κοιτάξει τουλάχιστον να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί, παίρνοντας έστω την ισοπαλία.

Η Ρεμς έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (11) στο γαλλικό πρωτάθλημα, στα τελευταία τρία παιχνίδια της με Μπρεστ, Μονακό και Στρασβούργο μάζεψε πέντε βαθμούς (1-2-0), ενώ διατηρεί και θετική πρόσφατη παράδοση στην έδρα της Ανζέ, με μόλις μία ήττα στα έξι προηγούμενα ματς εκεί (2-3-1).

Αν το ματς ξεφύγει από την ισοπαλία, το πιθανότερο είναι πως θα πάει προς τα δεξιά, συνεπώς μπορούμε να κρατήσουμε τη διπλή ευκαιρία (Χ2) στο 1.60

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Νιούκαστλ: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 16:00
  • Ανζέ – Ρεμς: Χ2 (απόδοση 1.60), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ