XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Σε τοπ φόρμα η Άστον Βίλα, επιβαρυμένη η Γουέστ Χαμ

Ο άσος της Αστον Βίλα, Φιλίπε Κουτίνιο πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ εναντίο της Λιντς
Ο Φιλίπε Κουτίνιο πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ εναντίο της Λιντς © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Άστον Βίλα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και πετυχαίνει τώρα τη Γουέστ Χαμ εν μέσω των αγώνων της με τη Σεβίλλη στο Europa League. Η τάση της αγοράς και τα xGoals δείχνουν διπλό.

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα στην Premier League απόψε με έξι αναμετρήσεις. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σταυρώματα είναι αυτό της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (16:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Γουέστ Χαμ - Αστον Βίλα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Βίλα διανύει την καλύτερή της φόρμα από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Στίβεν Τζέραρντ. Οι "χωριάτες" προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες, πραγματοποιώντας μάλιστα πειστικές εμφανίσεις.

Αυτό το επιβεβαιώνουν και τα xGoals. Στο εκτός έδρας 2-0 επί της Μπράιτον ήταν 0,19-1,27. Στο εντός έδρας 4-0 επί της Σαουθάμπτον έγραψε 2,85-1,33 και στο διπλό επί της Λιντς με 3-0 την Πέμπτη, τα xGoals ήταν 0,63-1,30.

Με αυτήν την εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, είναι λογικό που το διπλό της Αστον Βίλα υποχώρησε από το 3,50 σε τιμές γύρω στο 2,90, εμφάνισε δηλαδή μία μεταβολή μεγαλύτερη του 16%.

Εντελώς αντίθετο είναι το μομέντουμ της Γουέστ Χαμ, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες έχει κάνει κατά γενική ομολογία μία εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, ωστόσο το τελευταίο διάστημα αναπόφευκτα βγάζει σημάδια κόπωσης, καθώς δεν έχει το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο της για να ανταποκριθεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά λοιπόν τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Σαουθάμπτον και την ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, έχασε την Πέμπτη και στη Σεβίλλη με 1-0 για το Europa League.

Για τα "σφυριά" είναι κακή συγκυρία, ότι ενδιάμεσα στα δύο παιχνίδια με τη Σεβίλλη (ακολουθεί την επόμενη Πέμπτη η ρεβάνς), θα παίξει με τη φορμαρισμένη Βίλα. Κι όλα αυτά με τον Μόγες να πρέπει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απουσίες, αφού παραμένουν εκτός οι βασικοί αμυντικοί Ογκμπόνα, Τσούφαλ και κυρίως ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Μπόουεν (8 γκολ).

Προγνωστικά Αγγλία

Η ανεβασμένη Βίλα μπορεί να εκμεταλλευτεί το επιβαρυμένο πρόγραμμα της Γουέστ Χαμ και το γεγονός ότι προέρχεται από ευρωπαϊκό ταξίδι. Ο Μόγες έριξε την καλή του ενδεκάδα την Πέμπτη και δεν έχει επιλογές απόψε για να κάνει σοβαρό ροτέισον. Με τριάδα μπροστά Κουτίνιο, Ινγκς και Γουάτκινς, θα είναι έκπληξη αν οι φιλοξενούμενοι δεν βρουν απειλητικές στιγμές στα καρέ των Λονδρέζων. Παρά το μάζεμα, παραμένει σε υψηλές τιμές το διπλό, στο 2.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 2.95), 16:00
TAGS XGOALS BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ