TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Η υποχρέωση της Ιντερ κι ένας καλοπληρωμένος άσος

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στην Κάλιαρι για τη Serie A
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στην Κάλιαρι © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε δύο bets από τη Serie A και τη Ligue 1.

Η Ίντερ στο Άνφιλντ έδειξε τις δυνατότητες της. Δεν υπάρχει ιταλική ομάδα, να μπορεί να παίξει σε τόσο υψηλή ένταση. Θα είναι ιστορικό λάθος, σε μία εποχή που είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας, να χάσει το πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Ιταλία: Άφησε πίσω της τον μαύρο Φλεβάρη

Φαίνεται πως αφήνει πίσω τον μαύρο Φλεβάρη και είναι έτοιμη να γυρίσει την κατάσταση. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο λάθους και για να μείνει ο τίτλος στην Ίντερ, χρειάζονται και μεγάλες νίκες.

Η Τορίνο φέτος είχε μία πρόοδο με τον Γιούριτς, εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή της, έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια, όμως δεν έχει πραγματικό κίνητρο στο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να βγει Ευρώπη, δεν κινδυνεύει, το γεγονός αυτό, έχει αρχίσει να έχει επίπτωση στην εικόνα της. Το τελευταίο διάστημα, περνά ένα ντεφορμάρισμα, τρέχει ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη, με ρεκόρ 0-3-3. Το διπλό στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Γαλλία: Η χειρότερη στα εκτός έδρας

Στη Ligue 1 η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα είναι η Λοριάν (16:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Πελισιέ μετά από ρεκόρ 0-5-8, κατάφερε να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με την Μπρεστ, επειδή ευτύχησε να παίξει από το 26ο λεπτό με παίκτη παραπάνω. Την επόμενη αγωνιστική, έχασε με 1-4 εντός έδρας από τη Λοριάν, συνεχίζοντας την απογοητευτική της εικόνα.

Από τα μέσα Οκτώβρη, η Λοριάν τρέχει ένα ρεκόρ 2-4-12 και είναι η χειρότερη ομάδα του Σαμπιονά. Η Κλερμόν έχει πετύχει σπουδαίες νίκες το 2022. Έχει κερδίσει εντός έδρας τη Ρεν, εκτός έδρας τις Νις, Μαρσέιγ, βρίσκεται σε πιο υψηλό επίπεδο και δείχνει ικανή να εξασφαλίσει την παραμονή της. Με νίκη σήμερα, ξεφεύγει επτά βαθμούς από τα μπαράζ και βάζει σε δύσκολη θέση τη Λοριάν κάτι που με βάση την αγωνιστική τους εικόνα αξίζει να συμβεί. Ο άσος στο 2.35 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν - Λοριάν: 1 (απόδοση 2.35), 16:00
  • Τορίνο - Ίντερ: 2 (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ