ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το "πρέπει" της Ίντερ και η άνεση της Παρί

Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021
Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Η Ίντερ θα προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη νίκη στο Derby D' Italia με τη Γιουβέντους. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Κλερμόν.

Εκεί που φαινόταν να χάνει την επαφή της με την κορυφή της Serie A, η Ίντερ κέρδισε (1-0) στο Τορίνο τη Γιουβέντους για πρώτη φορά μετά από 9,5 χρόνια (!) και επανήλθε δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου.

Βέβαια, η εμφάνισή της δεν έπεισε κανέναν. Ολοκλήρωσε το ντέρμπι με μόλις πέντε τελικές και παρότι πέτυχε το νικητήριο γκολ με πέναλτι του Τσαλχάνογλου, είχε χειρότερα xGoals (1,90-1,05) από τη Γιουβέντους. Ειδικά, στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έπαιξε αποκλειστικά πίσω από την μπάλα για να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ.

Ίντερ - Βερόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Προφανώς, για να αποκτήσει νόημα το μεγάλο και μάλλον τυχερό διπλό επί της Γιουβέντους, οι νερατζούρι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν απόψε τη Βερόνα, η οποία ναι μεν πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (19:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Το εντυπωσιακό με την Ίντερ είναι ότι μετράει 10 under 2,5 στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της. Μοναδικό Over 2,5 ήταν το 5-0 επί της ουραγού και καταδικασμένης Σαλερνιτάνα. Με δεδομένο ότι λείπει και ο κορυφαίος της φορ, Λαουτάρο Μαρτίνεθ (14 γκολ), δεν περιμένουμε απόψε εντυπωσιασμούς από τους πρωταθλητές Ιταλίας, οι οποίοι κακά τα ψέματα δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση.

Η Ίντερ θα κοιτάξει να πάρει ακόμη μία επαγγελματική νίκη για να πιέσει περαιτέρω τις δύο πρωτοπόρους, Μίλαν και Νάπολι. Η Βερόνα είναι επικίνδυνη ομάδα, δεν παίζει κλειστά, αλλά και αυτή έχει τέσσερα σερί Under 3,5 στο πρωτάθλημα, ενώ στο Σαν Σίρο η παράδοσή της είναι τραγική, αφού σε 61 αγώνες εκεί δεν έχει κερδίσει ποτέ, ούτε τη Μίλαν, ούτε την Ίντερ.

Ο άσος στο 1.45 δεν παίζεται, αλλά με combo στο Under 3,5 ανεβαίνει σε τιμές άνω του 2.30. Σημειώνεται, πως από το 1991/92 και μετά, η Ίντερ έχει κερδίσει δέκα φορές εντός έδρας τη Βερόνα για το πρωτάθλημα, οι εννιά με Under 3,5.

Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Ligue 1, το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της Ρεμς κόντρα στη Ρεν και στη συνέχεια παίρνει τη σκυτάλη ο αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Κλερμόν (22:00 Novasport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Παρί, στο πρώτο ματς μετά της διακοπή των εθνικών, κέρδισε πανεύκολα με 5-1 τη Λοριάν, έχοντας ως σκόρερ την τριάδα Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ. Οι Παριζιάνοι εκτός απροόπτου θα έχουν εύκολο έργο και απόψε κόντρα στη μικρούλα Κλερμόν, η οποία και ντεφορμέ είναι και απουσίες έχει.

Αναλυτικά θα λείψουν τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές, οι Σαμέντ, Ν'Σιμπά, Ουντόντζι και Ρασάνι (7 γκολ). Στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια, η Κλερμόν υπέστη ισάριθμες ήττες, δεχόμενη τέσσερα γκολ από τη Λιλ, δύο από τη Λοριάν και από τρία κόντρα σε Λανς και Ναντ.

Στον πρώτο γύρο, η Παρί είχε επικρατήσει με 4-0. Το πιθανότερο είναι πως το σκορ θα πάει σε υψηλά επίπεδα ξανά, άλλωστε η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει 7/9 Over 2,5 στις τελευταίες αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το χαμηλό διπλό (1.30), αγγίζει το 1.80 σε combo με το Over 2,5, ενώ αν ζητήσουμε και το anytime του Εμπαπέ, ο οποίος φέτος έχει 17 γκολ στη Ligue 1, χτίζουμε ένα συνδυαστικό σε αποδόσεις στο 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Βερόνα: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.32), 19:00
  • Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Οver 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ