TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Διπλά στο δρόμο για το επόμενο Champions League

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 16 Μαρτίου 2022
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 16 Μαρτίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε τρεις προτάσεις από Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία.

Μετά την νίκη που κρατά την Μπέρνλι στην μάχη της παραμονής, ο Σον Ντάις δήλωσε πως στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου, πως η αντίπαλοι μας δεν ξέρουν να κερδίζουν. Η Μπέρνλι, από 1-2 γύρισε τον αγώνα σε 3-2, έφθασε στους 24 βαθμούς και έβαλε μεγάλη πίεση στην Έβερτον, που πλέον βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται μπροστά σε μία κατάσταση που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ανέλαβε τα "ζαχαρωτά" στα τέλη του Ιανουαρίου, η ομάδα όμως πηγαίνει χειρότερα με τον ίδιο στον πάγκο. Τρέχει ρεκόρ 2-0-7 από την ημέρα που ανέλαβε.

Προγνωστικά Αγγλία: Η Κρίσταλ Πάλας την κράτησε ζωντανή

Σήμερα, η Γιουνάιτεντ έχει τη σπάνια ευκαιρία, να αντιμετωπίσει μία ομάδα που νιώθει μεγαλύτερη πίεση από την ίδια (14:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Θα μπορούσε να έχει τελειώσει η κουβέντα για την πρώτη τετράδα, αλλά την περασμένη Δευτέρα, η Κρίσταλ Πάλας της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία. Κέρδισε την Άρσεναλ και κράτησε στο κόλπο τη Γιουνάιτεντ.

Η διαφορά είναι στους 3 βαθμούς από την τέταρτη Τότεναμ και από την πέμπτη Άρσεναλ, με τους παίκτες του Αρτέτα να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν είναι εύκολο το έργο της ομάδας του Ράνγκνικ, όμως αν κερδίσουν την Έβερτον, θα μείνουν ζωντανοί στη μάχη. Επιστρέφει ο Ρονάλντο, που επίσημα είχε ίωση και δεν έπαιξε με τη Λέστερ. Το διπλό στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Γαλλία: Κυνηγά το απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Champions League

Ο Ζενεσιό έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα στην Βρετάνη και οι στοιχηματικές εταιρίες εκτιμούν πως η Ρεν, είναι το φαβορί για να τερματίσει στη δεύτερη θέση της Ligue 1, ακόμα δηλαδή πάνω και από τη Μαρσέιγ.

Το περασμένο Σάββατο, πήγε με ένα εντυπωσιακό σερί πέντε νικών με 20-4 τέρματα στη Νίκαια να παίξει κόντρα στη Νις, πού ήθελε να την κερδίσει και να την προσπεράσει. Ο Γκαλτιέ είχε μία πιο προσεκτική τακτική, δεν άφησε χώρους στη Ρεν να βγάλει το εντυπωσιακό παιχνίδι αντεπιθέσεων, που πρόσφατα σκότωσε την Λιόν, όμως η ομάδα του, ήταν σε ολόκληρο το παιχνίδι κομπάρσος.

Η Ρεν πήρε 60,6% κατοχή μπάλας, είχε περισσότερες ευκαιρίες και το τελικό 1-1 ήταν το λιγότερο που άξιζε. Η εικόνα της Ρεν, έδειξε, πως έχει γίνει μία εντυπωσιακή δουλειά από τον Ζενεσιό, που αξίζει να επιβραβευτεί, με είσοδο στην πρώτη τριάδα. Σίγουρη θέση στο Champions League, παρέχει μόνο η δεύτερη. Η Ρεν λοιπόν, εκτός ότι θέλει να προστατευτεί από τις ομάδες που την κυνηγούν, η ίδια κυνηγά τη Μαρσέιγ, που βρίσκεται τρεις βαθμούς από πάνω της.

Πηγαίνει τώρα, στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Ρεμς (18:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Έχει αποσπαστεί αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού η Ρεμς, δεν κινδυνεύει. Από τη στιγμή που δινόταν η Ρεν στο 2.20 για να κάνει διπλό στην έδρα της Νις, οι αποδόσεις ανάμεσα στο 1.85 και στο 1.90 για να περάσει από την έδρα της Ρεμς είναι δίκαιες.

Προγνωστικά Ιταλία: Σε ελεύθερη πτώση

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Κάλιαρι. Προέρχεται από πέντε ήττες στη σειρά, όλες καθαρές και στα πέντε παιχνίδια ήταν πολύ χειρότερη από τους αντιπάλους της. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ταπείνωση στο Φρίουλι. Ηττήθηκε με 5-1 από την Ουντινέζε, σε παιχνίδι με 5,37-0,26 xGoals.

Η Γιουβέντους έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια με την Ίντερ, ήταν όμως άτυχη, άστοχη και έχασε με 0-1, σε παιχνίδι με 1,90-1,05 xGoals. Αποτέλεσμα που την κρατά οριστικά εκτός πρωταθλήματος.

Έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά, ο ρεαλιστικός στόχος της Γιουβέντους, από νωρίς έγινε η τέταρτη θέση. Η Ρόμα έχει μειώσει στους πέντε βαθμούς, αύριο υποδέχεται την ουραγό Σαλερνιτάνα και λογικά θα κερδίσει, οπότε χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες η Γιουβέντους, για να κρατηθεί σε ασφαλή απόσταση. Αν παίξει όπως με την Ίντερ, θα περάσει εύκολα από το Κάλιαρι (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Το διπλό ανάμεσα στο 1.60-1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 1.80), 14:30
  • Ρεμς - Ρεν: 2 (απόδοση 1.85-1.90), 18:00
  • Κάλιαρι - Γιουβέντους: 2 (1.60-1.65), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ