TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Μπορεί τη ζημιά ο Βιεϊρά, με απουσίες η Εσπανιόλ

Οι παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγυρίζουν γκολ σε ματς της La Liga κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης | 24 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγυρίζουν γκολ σε ματς της La Liga κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ μετά το 3/3 της Κυριακής αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε ακόμη δύο δυνατά bets από Ισπανία και Αγγλία.

Λονδρέζικο ντέρμπι απόψε στο Selhurst Park (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο Πατρίκ Βιεϊρά υπήρξε σύμβολο της Άρσεναλ από το 1996 έως 2005, όμως σήμερα θα προσπαθήσει να της κάνει σημαντική ζημιά. Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Προγνωστικά Αγγλία: Μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια

Η ομάδα του Βιεϊρά έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια και προέρχεται από δύο τεράστια αποτελέσματα. Κέρδισε με εμφατικό τρόπο, 2-0 στην έδρα της φορμαρισμένης Γουλβς, 0,71-2,54 τα xGoals και πιστοποίησε την καλή κατάσταση που βρίσκεται κρατώντας στο 0-0 τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ασφαλώς, ομάδα που πήρε την ισοπαλία από τη Σίτι, μπορεί να πάρει εντός έδρας αποτέλεσμα και από την Άρσεναλ. Μου φαίνεται και εξωφρενικό το σερί με τα πέντε διαδοχικά διπλά για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Επίσης, περιμένω να γίνει πραγματική μάχη για την τέταρτη θέση και σε αυτήν την κατεύθυνση θα βοηθήσει σημαντικά να πάρει σήμερα αποτέλεσμα η Κρίσταλ Πάλας.

Είναι σημαντική για το ψυχολογικό κομμάτι η απουσία του σταθερότατου γκολκίπερ Ραμσντέιλ. Έχει δώσει σοβαρή ώθηση ο νεαρός, κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη στον Λένο και δεν αποκλείεται η επιστροφή του να δημιουργήσει ανασφάλεια. Το 1ΧΔ βρίσκεται στο 1.93.

Προγνωστικά Ισπανία: Με σοβαρές απουσίες η Εσπανιόλ

Η Σοσιεδάδ θέλει να αξιοποιήσει τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Κερδίζει την Εσπανιόλ, αφήνει 6 βαθμούς πίσω τη Βιγιαρεάλ και πατάει γερά για την έκτη θέση. Επίσης, μειώνει τη διαφορά στους 6 βαθμούς από την τέταρτη θέση και με τη Σεβίλλη να βγάζει ντεφορμάρισμα, θα έχει ευκαιρία να κάνει μία τελευταία προσπάθεια.

Την περασμένη εβδομάδα, ήταν καλύτερη στο "Σάντσες Πιθχουάν" από τη Σεβίλλη, πήρε το 0-0 σε παιχνίδι με 0,36-1,22 xGoals. Έχει τη σοβαρή απουσία του αρχηγού και ηγέτη Οϊαρθάμπαλ και του τιμωρημένου Γιανουζάι, αλλά και τις καλές επιστροφές των Σίλβα, Μορένο.

Η Εσπανιόλ όμως, έχει πιο σοβαρά προβλήματα. Δεν ταξίδεψαν ο ηγέτης φορ Ραούλ Ντε Τομάς, που με 14 τέρματα, οδηγεί την Εσπανιόλ σε μία άνετη παραμονή. Λείπουν επίσης, ο χρήσιμος χαφ Νίκο Μελαμέδ (26/1) και ο μέσος Μάνου Μορλάνες (23/2).

Πιο σημαντική όμως από όλες, μοιάζει να είναι η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Λόπεθ. Ο νεαρός Τζοάν Γκαρσία είχε πάρει την θέση του στο παιχνίδι με τη Λεβάντε και είχε πνίξει το γκολ, που ισοφαρίστηκε η Εσπανιόλ. Σήμερα κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο τρίτος, Όιερ. Ο άσος στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρισταλ Πάλας - Άρσεναλ: 1ΧΔ (απόδοση 1.93), 22:00
  • Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ: 1 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ