TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.30

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.30
AP PHOTO/IAN WALTON

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε δύο προτάσεις από τη La Liga και την Premier League.

Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ το βραδινό ματς της Δευτέρας που κλείνει την αγωνιστική στη La Liga (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Σοσιεδάδ είναι μέσα στη μάχη της Ευρώπης, στην 6η θέση, και βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει της τελικής ευθείας. Οι Βάσκοι έρχονται από το 0-0 μέσα στη Σεβίλλη και συνολικά τον τελευταίο μήνα τρέχουν ρεκόρ 3-1-1, με την ήττα από τη Ρεάλ.

Η Εσπανιόλ, από την πλευρά της, φαίνεται ότι έχει καθαρίσει από την παραμονή, καθώς με εφτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε ομάδες της ουράς (Μαγιόρκα, Χετάφε εντός, Λεβάντε εκτός) έχει πλέον ανοίξει τη διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις στους δέκα πόντους.

Και τώρα ταξιδεύει στο Σοσιεδάδ με κάποιες σημαντικές απουσίες, μεταξύ αυτών του πρώτου σκόρερ της Ραούλ Ντε Τομάς και του βασικού γκολκίπερ Ντιέγκο Λόπεθ. Στο 1.62 βρίσκεται ο άσος στη Stoiximan και είναι σωστό φαβορί.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Αγγλία: Κόντρα στον Βιεϊρά η Αρσεναλ

Στην Premier League, το Monday Night Football είναι το λονδρέζικο Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ένα ματς όπου ο Πατρίκ Βιεϊρά θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα που έκανε την τεράστια καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα.

Ο Βιεϊρά στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής στην Premier League κέρδισε τις εντυπώσεις και η Πάλας έχει μεγάλο όνειρο το FA Cup, όπου στις 17 Απριλίου θα παίξει στον ημιτελικό με την Τσέλσι. Όσο για το πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε και κάτι περισσότερο, μια θέση στη μέση της βαθμολογίας είναι απόλυτα ικανοποιητική.

Η Άρσεναλ δίνει μάχη για μια θέση στην τετράδα και την επιστροφή της στο Champions League. Και το βέβαιο είναι ότι πλέον ο Αρτέτα έχει βρει σχήμα και ισορροπία και οι "κανονιέρηδες" για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό βγάζουν εικόνα αισιοδοξίας. Πέντε σερί εκτός έδρας νίκες έχει η Άρσεναλ και 6-0-1 συνολικά, με τη μοναδική ήττα από τη Λίβερπουλ.

Στο 2.04 το διπλό της Άρσεναλ στη Stoiximan χωρίς γκανιότα, τιμή που δικαιολογείται απόλυτα βάσει του μομέντουμ της Άρσεναλ και της βαθμολογικής σημασίας του παιχνιδιού.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ: 1 (απόδοση 1.62 Stoiximan) 22:00
  • Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: 2 (απόδοση 2.04 Stoiximan) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ