BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το γεμάτο Ολίμπικο και τα γκολ στο Βιγιαμαρίν

Roma's head coach Jose Mourinho walks on the pitch during warmup before the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Petr David Josek)
Roma's head coach Jose Mourinho walks on the pitch during warmup before the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η σημερινή στήλη του BetMarket.gr έχει δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από την Ιταλία και την Ισπανία.

Πρεμιέρα στη φετινή Serie A κάνει η Ρόμα, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να υποδέχεται στο κατάμεστο Ολίμπικο την Σαλερνιτάνα. Οι γηπεδούχοι είναι σε αναζήτηση επιθετικών λύσεων, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως για το σημερινό παιχνίδι εκτός είναι οι Έιμπραχαμ και Ντιμπάλα, οι δύο από τους πλέον σημαντικούς παίκτες μπροστά. Ο Αντρέα Μπελότι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης και κρατάμε πως ενώ μιλάμε για έναν διαχρονικά καλό επιθετικό στα χρόνια της Τορίνο, πέρυσι δεν σκόραρε ούτε μία φορά στο πρωτάθλημα.

Η επιλογή να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο επιθετικός της Ρόμα έχει απόδοση 3.10. Λαμβάνοντας υπόψιν την ανάγκη της Ρόμα για επιθετικό, ο Μπελότι έχει μία χρυσή ευκαιρία να αποδείξει πράγματα. Όσο δε για το νικητή, έχουμε ένα combo bet με 1 και Over 1,5 στο 2.00.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Μπέτις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απ’ ό,τι περιμέναμε στο 2-1 επί της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα. Δεύτερο σερί πολύ δύσκολο τεστ για το σύνολο του Πελεγκρίνι κόντρα στην ισχυρότατη Ατλέτικο. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε είναι το φαβορί, αλλά η απόδοση του διπλού (στο 2.00 κατά μέσο όρο) δεν μας ελκύει ιδιαίτερα. Έχει καλή παράδοση με 3/4 νίκες στο Βιγιαμαρίν (γενικότερα τρέχει σερί 7-2-1 εκεί μέσα), σε όλες όμως δέχτηκε γκολ!

Κάτι ανάλογο βλέπουμε και σήμερα, διότι οι Μαδριλένοι έχουν κάποιες απουσίες στα μετόπισθεν. Επιπλέον, στο 3-1 επί της Γρανάδα την περασμένη Δευτέρα, είδαμε αρκετά αβίαστα λάθη στην άμυνα. Ένα εξ αυτών μάλιστα έφερε και την ισοφάριση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτικο μετράει 4/4 G/G εντός – εκτός λαμβάνοντας υπόψη περσινούς της αγώνες, καθώς και 3/4 μακριά από το Μετροπολιτάνο. Το ίδιο ίσχυσε και στα 3/4 φιλικά της. Η δε Μπέτις είναι ομάδα με ποιότητα από τη μέση και μπροστά και έναν Ίσκο που ήταν ο MVP του αγώνα στο Θεράμικα. Δεν αποκλείουμε να δούμε ανάλογη εικόνα και σήμερα. Επίσης, σουτάρει αρκετά (11 τελικές μέσο όρο πέρυσι). Με βάση τα παραπάνω βλέπουμε το G/G σε απόδοση 1,96.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Σαλερνιτάνα: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Μπέτις – Ατλέτικο: Goal/Goal (απόδοση 1.96), 22:30

Το Mundobasket 2023 είναι προ των πυλών και το BetMarket.gr έχει όλα όσα χρειάζεστε – Πρόγραμμα, διασταυρώσεις και αποδόσεις για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ