TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το δεύτερο τεστ του Τόμασον στον σουηδικό πάγκο

Ο τεχνικός της Μπλάκμπερν, Γιον Νταλ Τόμασον
Ο τεχνικός της Μπλάκμπερν, Γιον Νταλ Τόμασον © 2021 ANTON UZUNOV/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00 και στο 3.05 κάνει από το πρόγραμμα της ημέρας ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται η Εθνική ομάδα της Σουηδίας, με τον Γιον Νταλ Τόμασον στην άκρη του πάγκου, στήνεται μια νέα ομάδα, η οποία σε πρώτη φάση θα πρέπει να είναι έτοιμη στα προκριματικά του Nations League τον Σεπτέμβριο. Η πρώτη… απόπειρα αποδείχθηκε σκληρή, βαριά ήττα με 5-2 από την Πορτογαλία, προφανώς αυτή τη στιγμή οι δοκιμές θα έχουν και δυσκολίες. Το σημερινό τεστ με την Αλβανία θα γίνει εντός συνόρων, ο κόσμος θα δώσει ώθηση. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας για το Eurο, θα βρεθούν σε όμιλο πολύ υψηλών απαιτήσεων με Ιταλία, Κροατία και Ισπανία. Προέρχονται από την φιλική ήττα 3-0 στην Πάρμα από τη Χιλή, δέχθηκαν νωρίς το πρώτο γκολ και όταν στο φινάλε βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν, δημιουργήθηκαν πολλά κενά πίσω.

Μικρές οι διαφορές ανάμεσα σε Αζερμπαιτζάν και Βουλγαρία

Το Αζερμπαιτζάν βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ο Ντε Μπιάσι αποτελεί παρελθόν, μέχρι να βρεθεί αντικατάστατης, την ομάδα τρέχει ο υπηρεσιακός Αρίφ Ασάντοφ,

Το ρόστερ είναι ποιοτικότερο από προηγούμενα χρόνια, η καθοδήγηση θα πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα θα δώσει φιλικό ματς στο Μπακού κόντρα στη Βουλγαρία, η οποία με τον Ίλιαν Ίλιεφ προετοιμάζεται για το Nations League. Ο Ντεσπότοφ του ΠΑΟΚ αποτελεί το βαρύ… χαρτί, έχουμε να κάνουμε με ένα γκρουπ που πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σουηδία θέλει χρόνο για να γίνει ξανά η ομάδα που πρωταγωνιστούσε και έδινε το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις, η Αλβανία θα επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει, να αμύνεται με πολλούς παίκτες και να βγαίνει γρήγορα στην επίθεση. Δεν περιμένω να ανοίξει το ματς, επιλέγουμε 2-3 γκολ με απόδοση 2.00.

Δεν έχουν μεγάλες διαφορές, Αζερμπαιτζάν και Βουλγαρία, η ισοπαλία μπορεί να αποβεί συμβιβαστική λύση, το Χ πληρώνει 3.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αζερμπαιτζάν - Βουλγαρία: Χ (απόδοση 3.05), 18:00
  • Σουηδία - Αλβανία: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 20:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ