BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το combo της Λεωφόρου και η πρόκριση στο Copa Del Rey

Athletic Bilbao's Nico Williams celebrates after a goal during the Spanish Super Cup semi final soccer match between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 13, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Νίκο Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Αθλέτικ Μπιλμπάο 2022 AP IMAGES/HASSAN AMMAR

Από το Κύπελλο Ελλάδος Betsson και το Copa Del Rey στην Ισπανία είναι η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Οι πράσινοι παραμένουν αήττητοι στην εποχή Φατίχ Τερίμ, μιας και κέρδισαν και τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό, στα πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός έχει χαρακτήρα φαβορί στο σημερινό παιχνίδι κι έτσι αναμένεται να προσεγγίσει την αναμέτρηση, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού. Όσον αφορά τις απουσίες, εκτός θα είναι ο Σπόραρ και αμφίβολοι οι Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ, συνεπώς υπάρχει θέμα σχετικά με το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ατρόμητος από την άλλη πήρε την πρόκριση κερδίζοντας την ΑΕΛ με 4-0. Στο πρωτάθλημα, βέβαια, διασύρθηκε στην έδρα του από την ΑΕΚ (0-5) κι έτσι έσπασε το αήττητο που υπήρχε στην εποχή Ίλιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο και είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Οι πράσινοι δεν εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, όμως έχουν τον τρόπο να φτάνουν στο αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος έρχεται από μια βαριά ήττα και είναι άγνωστο το πώς θα τη διαχειριστεί. Η ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να παίξει για δύο αποτελέσματα και ακόμη και αν δεχθεί γκολ, δεν περιμένουμε να αλλάξει το πλάνο της. Γι’ αυτό θα πάμε στο combo 1 & No Goal σε απόδοση 1,97.

Σαφώς και το 6-1-1 στα τελευταία 8 ματς για την Μπάρτσα έχει σημαίνουσα σημασία, αλλά το θέμα πολλές φορές σε αυτά τα σερί είναι απέναντι σε ποιες ομάδες τα κάνεις, αλλά και με ποιο τρόπο. Κέρδισε στο 90+3’ με πέναλτι τη Λας Πάλμας (2-1) , ενώ νίκησε στις καθυστερήσεις και την Μπέτις (4-2). Επικράτησε με τα χίλια ζόρια της ουραγού Αλμερία (3-2), η οποία είχε κατέβει και με σημαντικές απουσίες και 2-0 της Οσασούνα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ. Οι υπόλοιπες δύο νίκες ήταν στο Copa del Rey με τις άσημες Μπαρμπάστρο (Δ’, 3-2), Ουνιονίστας (Γ’, 3-1). Σε αμφότερες κόντεψε να κάνει χαρακίρι. Τέλος, η ισοπαλία ήταν στη Βαλένθια (1-1) και η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-4) στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Μπαρτσελόνα για το Copa Del Rey. Οι Βάσκοι έχασαν το Σάββατο με 1-0 από την Βαλένθια σε ένα παιχνίδι που δεν έδωσαν ιδιαίτερο βάρος. Κρατάμε πως την περασμένη εβδομάδα έπαιξαν Τρίτη – Σάββατο σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ η Μπάρτσα, Πέμπτη – Κυριακή. Επομένως, είχε συνολικά τρεις ημέρες παραπάνω ξεκούρασης. Χωρίς να βάζουμε και την ταλαιπωρία των Καταλανών με το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία για το Σούπερ Καπ πριν από δύο εβδομάδες. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πηγαίνει σε μία έδρα στην οποία αποκλείστηκε τις τελευταίες 3 φορές στο Copa del Rey (1-2, 0-1, 2-3 στην παράταση). Επίσης, ναι μεν κέρδισε 4-2 την Μπέτις την περασμένη Κυριακή, αλλά ισοφαρίστηκε από 2-0 σε 2-2 μέσα σε τρία λεπτά (56’ – 59’) και έβαλε τα άλλα δύο στο τέλος και κόντρα στη ροή του αγώνα (90’, 90+2’).

Προγνωστικά στοιχήματος

Κρατάμε πως η Μπιλμπάο τρέχει σερί 11-3-1 στα τελευταία 15 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και 9-2-1 στο Σαν Μαμές. Μάλιστα, μετράει 24 συνεχόμενες προκρίσεις σε νοκ-άουτ φάσεις της διοργάνωσης! Όσο για την μάχη των πάγκων έχουμε τον Βαλβέρδε για τη γηπεδούχο και τον Τσάβι για τη φιλοξενούμενη. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ακόμη για να μπει (εάν μπει) στο κλειστό club των top προπονητών. Αυτή τη στιγμή υπολείπεται του αντιπάλου του τόσο σε εμπειρία όσο και στη σωστή διαχείριση των καταστάσεων εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω βρίσκουμε αξία είναι στην πρόκριση της Μπιλμπάο. Η πρόκριση της Μπιλμπάο προσφέρεται σε απόδοση 2,02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 1 & No Goal (απόδοση 1.97), 21:00
  • Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Πρόκριση Μπιλμπάο (απόδοση 2.02), 22:30

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ