ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το combo που ανεβάζει τη νίκη της Μπάγερν στο 3.20

Ο Λιρόι Σανέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League, στο Μόναχο
Ο Λιρόι Σανέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League © 2021 MATTHIAS SCHADER/ASSOCIATED PRESS

Καθαρό φαβορί η Μπάγερν κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, το διπλό της ωστόσο μπορεί να ανέβει ακόμη και σε τιμές άνω του 3.00.

Η Μπάγερν θα επιχειρήσει στο Σάλτσμπουργκ, να μιμηθεί τη Μάντσεστερ Σίτι και να κλειδώσει από το πρώτο ματς την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι Βαυαροί είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης μαζί με τη Σίτι και ασφαλώς, θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα υπεροχής απόψε, μετά τον χθεσινό περίπατο των «πολιτών» στη Λισαβόνα με τη Σπόρτινγκ.

Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν ταξίδεψε τσαντισμένη στην Αυστρία, μετά το κάζο που υπέστη το περασμένο Σάββατο, κόντρα στη νεοφώτιστη Μπόχουμ, για την Bundesliga, όπου έχασε με 4-2.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που η Μπάγερν ταπεινώνεται με τόσο βαρύ σκορ. Την προηγούμενη είχε χάσει με 5-0 εκτός έδρας από την Γκλάντμπαχ για το κύπελλο, τον περασμένο Οκτώβριο και κατόπιν αντέδρασε, κερδίζοντας διαδοχικά με 5-2 την Ουνιόν και την Μπενφίκα για το πρωτάθλημα και το Champions League αντίστοιχα.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι, ότι η Μπάγερν θα αναζητήσει απόψε μία πειστική εμφάνιση-απάντηση και τη... νύφη θα την πληρώσει η Σάλτσμπουργκ. Αυτό σημαίνει μεγάλο σκορ, πολλά γκολ, άρα και αυξημένες πιθανότητες να δούμε κι άλλους σκόρερ πέρα από τον Λεβαντόβσκι, ο οποίος είναι η πιο προφανής επιλογή, αλλά πληρώνει ψίχουλα.

Μία αρκετά καλή περίπτωση, για όσους κυνηγούν ειδικά στοιχήματα, μοιάζει ο Λιρόι Σανέ. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι, είναι φέτος ο πιο σταθερός μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Γερμανίας. Στην Bundesliga έχει έξι γκολ και επτά ασίστ σε 21 συμμετοχές, ενώ στον φετινό όμιλο του Champions League, είχε ενεργή συμμετοχή στα εννιά από τα 22 γκολ της ομάδας του, στα πέντε ως σκόρερ και στα τέσσερα ως τελικός πασέρ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σανέ είχε σκοράρει την περσινή αγωνιστική περίοδο και στα δύο ματς κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, δηλαδή στο 6-2 στην Αυστρία και στο 3-1 στο Μόναχο. Στο 2,87 να συνεχίσει ο διεθνής Γερμανός άσος το σερί του κόντρα στους «ταύρους». Στο 3,20 να κερδίσει η Μπάγερν, με τον Σανέ να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν: 2 & Σανέ να σκοράρει (απόδοση 3.20), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ