TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποιότητα και αντίδραση

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λεβερκούζεν για την Bundesliga 2021-2022 στην "ΜπάιΑρενα", Λεβερκούζεν | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λεβερκούζεν για την Bundesliga 2021-2022 στην "ΜπάιΑρενα", Λεβερκούζεν | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το μεγάλο ματς της ημέρας στο Champions League είναι το Ίντερ – Λίβερπουλ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι Ιταλοί περνούν τη δυσκολότερη περίοδό τους το τελευταίο διάστημα. Και προφανώς αυτό οφείλεται στο ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα που διανύουν. Μέσα σε 11 ημέρες η Ίντερ θα έχει δώσει τέσσερα πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Έχασε 1-2 από τη Μίλαν και ήρθε 1-1 με τη Νάπολι στο πρωτάθλημα, ενώ στο προηγούμενο μεσοβδόμαδο προκρίθηκε επί της Ρόμα στο Coppa Italia, νικώντας 2-0.

Διαβάστε ρεπορτάζ, πιθανές 11άδες και αναλύσεις για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ

Και τώρα έρχεται η Λίβερπουλ, σε ένα ματς που δεν θα είναι διαθέσιμος ο Μπαρέλα, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ίντερ που θα μπορούσε να σταθεί σε επίπεδο Premier League αυτή τη στιγμή, βάσει ρυθμού και έντασης.

Η Λίβερπουλ ξεπέρασε το δύσκολο σημείο της χρονιάς χωρίς τους Σαλάχ και Μανέ, είναι σαφώς πιο ποιοτική από την Ίντερ, μπαίνει στην τελική ευθεία με το πόδι στο γκάζι και μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, στο Μιλάνο. Στο 2.15+ το διπλό της μπορεί παιχτεί.

Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), θυμίζει εν πολλοίς το χθεσινό Σπόρτινγκ – Μάν. Σίτι, το οποίο ολοκληρώθηκε με περίπατο των Άγγλων. Έχουμε, δηλαδή, δίκαιο και καυτό φαβορί. Η Σάλτσμπουργκ σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους Βαυαρούς. Ούτε σε ποιότητα, ούτε προφανώς σε ρυθμό, με την Μπάγερν να είναι ίσως η μοναδική ομάδα της Ευρώπης που μπορεί να παίξει σε ρυθμούς… Premier League.

Διαβάστε εδώ όλα τα στοιχηματικά ρεπορτάζ

Το κακό για τη Σάλτσμπουργκ είναι ότι η Μπάγερν στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος πιάστηκε στον ύπνο κόντρα στη νεοφώτιστη Μπόχουμ και έχασε 4-2. Οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν άμεση αντίδραση, ιδίως η Μπάγερν που δεν θέλει να τσαλακώνεται το προφίλ της και η Σάλτσμπουργκ είναι η… άτυχη. Το διπλό είναι στο 1.40, αλλά αν συνδυαστεί με το over 2,5 ανεβαίνει στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Λίβερπουλ: 2 (απόδοση: 2.16), 22:00
  • Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν: 2 & Over 2,5 (απόδοση: 1.70), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ