TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Άνφιλντ “σπρώχνει” τη Λίβερπουλ στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από ματς της Λίβερπουλ στην Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από ματς της Λίβερπουλ στην Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές διπλασιασμού από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας, μεγάλο ματς στο Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ. Οι “κόκκινοι” πίεσαν όσο μπορούσαν την Γιουνάιτεντ την Κυριακή, δεν κατάφεραν να την νικήσουν, έμειναν για πρώτη φορά φέτος “ασφαιροι” επιθετικά, είδαν την Άρσεναλ να περνάει αυτή στην κορυφή.

Ο Κλοπ παρέμεινε ήρεμος στις δηλώσεις του, ξέρει πως η ομάδα του είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, θέλει να διεκδικήσει κάθε τίτλο και στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πολύ κοντά στον τελικό. Προφανώς και θα γίνουν αλλαγές, ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ και εκεί η ομάδα θα πρέπει να είναι φρέσκια. Βαρύ πρόγραμμα έχει βγάλει και η Γουέστ Χαμ, αρκετές μεταπτώσεις έχει στο παιχνίδι της και η ομάδα του Μόγες, θα δούμε κι εδώ αλλαγές.

Βρήκε ρυθμό η Μαρσέιγ και παίρνει το ντέρμπι του Νότου

Δράση και στο Σαμπιονά, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ντέρμπι του Νότου ανάμεσα σε Μονπελιέ και Μαρσέιγ, υπάρχει έντονη αντιπαλότητα μεταξύ τους. Η Μαρσέιγ έχει καλό ρυθμό υπό τις οδηγίες του Γκατούζο, συνεχίζει στην Ευρώπη, ενώ και εντός συνόρων έχει καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος, τρέχει ένα νικηφόρο σερί 4 αγώνων, απέχει μόλις 2 βαθμούς από την 4η θέση και την Λιλ. Η Μονπελιέ βολεύεται καλύτερα όταν παίζει μακριά από το γήπεδό της, δεν έχει πρόβλημα να δίνει την μπάλα στον αντίπαλο και να περιμένει, τώρα θα κληθεί να πάρει κι αυτή ευθύνες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Άνφιλντ παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο για την Λίβερπουλ, ο Κλοπ θα κάνει αλλαγές, αλλά η έδρα θα δώσει στους κόκκινους αυτό το κάτι παραπάνω για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ. Αναμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο τέλος.

Είναι φορμαρισμένη η Μαρσέιγ, ναι, μιλάμε για ντέρμπι στο Μονπελιέ, αλλά η ομάδα του Γκατούζο θα βρει τους τρόπους για να επιβληθεί και να φύγει νικήτρια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.75), 22:00
  • Μονπελιέ – Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ