BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το αγγλικό combo και το λάτιν 4.00

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr είναι από την Αγγλία και τη Λατινική Αμερική σε υψηλές αποδόσεις.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν διανύουν και την καλύτερη κατάσταση τους οι γλάροι, μιας και αγνοούν τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές. Το ζήτημα για την ομάδα του Ντε Τζέρμπι είναι στην άμυνα, μιας και έχει δεχθεί 6 γκολ σε αυτό το διάστημα. Η έδρα παίζει πάντως σημαίνοντα ρόλο, μιας και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει ηττηθεί μόνο από την Άρσεναλ στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της (6-6-1), με την επιθετική της γραμμή μάλιστα να έχει αποτύχει να βρει γκολ μόλις σε 2 εξ αυτών.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη θέλει να εκμεταλλευτεί τη γκέλα της Λίβερπουλ. Στις τελευταίες της εμφανίσεις πάντως δεν είναι άκρως αποδοτική, με τον αποκλεισμό από το Champions League να την επηρεάζει αισθητά, όπως είδαμε κόντρα στην Τσέλσι για το FA Cup. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, μετρά αισίως τρεις σερί νίκες, τις οποίες και θέλει να μετατρέψει σε… καρέ.

Για τη Σίτι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης σήμερα, μιας και για να είναι επιτυχημένη η χρονιά, θα πρέπει να κάνει το νταμπλ. Δύσκολη η έξοδος στην Μπράιτον, όμως η γηπεδούχος δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ δεν έχει και κάποιο αντικειμενικό κίνητρο. Αυτό που μας αρέσει πάντως είναι το διπλό με το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται στο 2,65, με τη γηπεδούχο να βρίσκει μίνιμουμ ένα τέρμα εντός έδρας σε 11/13 πιο πρόσφατα δείγματα της και τη φιλοξενούμενη να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μακριά από τη βάση της μόλις μία φορά στις 9 τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Νασιονάλ Ασουνσιόν με την Ρασίνγκ Μοντεβιδέο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα από τα καλά ρόστερ στην Παραγουάη, όμως δεν το έχουν δείξει ως τώρα. Η άμυνα αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της, με τα προβλήματα να οδηγούν σε αλλαγή προπονητή. Βέβαια, η έλευση του Πουμπίδο δεν έχει αλλάξει την κατάσταση δραματικά με μία μόλις νίκη σε 5 αγώνες. Η Ρασίνγκ Μοντεβιδέο δεν έχει το καλύτερο δυνατό ρόστερ, όμως είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Στο πρωτάθλημα μετρά μόλις μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων της, ενώ στο Κόπα Σουνταμερικάνα είναι στην 2η θέση του 6ου ομίλου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι δύο ομάδες διανύουν διαφορετικές περιόδους, με τους γηπεδούχους να μην πείθουν παρά την αλλαγή προπονητή, την ώρα που η Ρασίνγκ είναι καλά, παίζει υποδειγματικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και με τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων θα έχει ουκ ολίγες ευκαιρίες να τους πληγώσει. Θα πάρουμε το ρίσκο του διπλού σε απόδοση 4,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.65), 22:00
  • Νασιονάλ Ασουνσιόν – Ρασίνγκ Μοντεβιδέο: 2 (απόδοση 4.00), 01:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ