ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τετράδα με κυπελλικά γκολ στο 9.00

Ο Φλόριαν Βιρτς
Ο Φλόριαν Βιρτς 2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Κυπελλικό το μενού της Τρίτης με παιχνίδια από Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία. Επιλογή μας μία τετράδα με γκολ.

Για το κύπελλο Ισπανίας αναμετρώνται η Μαγιόρκα με τη Σοσιεδάδ. Κλασικά σε αυτή τη φάση (ημιτελικά) πρόκειται για διπλά ματς. Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Αθλέτικ Μπιλμπάο η Μαγιόρκα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0. Έμεινε στο 0-0 με τη Χιρόνα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα η Σοσιεδάδ. Με σφιχτή λογική η Μαγιόρκα, σε ανάλογο μοτίβο και η Σοσιεδάδ τελευταία. Ματς που δεν αναμένεται να έχει γρήγορο ρυθμό και δικαίως το Under 2,5 είναι χαμηλά και βρίσκεται στο 1.45.

Νοκ άουτ αγώνες για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Γερμανίας και στο πρόγραμμα υπάρχει το Λεβερκούζεν - Στουτγάρδη. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η Στουτγάρδη με τον τρόπο που παίζει είναι από τις ελάχιστες ομάδες που μπορούν φέτος να απειλήσουν το απίστευτο αήττητο της Λεβερκούζεν, που δεν έχει χάσει από κανένα. Δεν αποκλείεται η Μπάγερ να αποπροσανατολιστεί, έχοντας μπροστά της και το μεγάλο ντέρμπι με την Μπάγερν. Κοντράρονται η δεύτερη με την τρίτη καλύτερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα, για αυτό και θα προτιμήσουμε το goal/goal στο 1.60.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Για το κύπελλο Ολλανδίας υπάρχει στο πρόγραμμα το Ναϊμέγκεν – Ντεν Χάαγκ. Προημιτελική φάση, είναι νοκ άουτ με παράταση και πέναλτι. Από διαφορετικές κατηγορίες, η Ναϊμέγκεν από την Eredivisie, η Ντεν Χάαγκ από τη δεύτερη. Αμφότερες δυνατές, πάντως και ιδιαίτερα φορμαρισμένες. Έχουν το μυαλό στην επίθεση, σκοράρουν εύκολα και δεν τους νοιάζει η άμυνα. Το πιο πιθανό να δούμε ματς σε γρήγορο τέμπο και με γκολ. Επιλογή το G/G&Over 2,5 στο 2.00.

Στο κύπελλο Γαλλίας χωράει παιχνίδι το Σοσό – Ρεν. Η Σοσό βρίσκεται στην 3η κατηγορία. Ωστόσο, έριξε ήδη κάτω δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας, που έπαιξαν πάντως με αλλαγές. Τη Λοριάν την κέρδισε στις καθυστερήσεις ενώ με τη Ρεμς ισοφαρίστηκε στο 82’ και προκρίθηκε στα πέναλτι. Το κακό για τη Σοσό είναι πως μετά τις δύο προκρίσεις της με ομάδες Ligue 1, η Ρεν θα μπει στο γήπεδο πιο ψυλλιασμένη. Επιπλέον οι "ρενέ" είναι σε σταθερά ανοδική πορεία. Επιλογή το Over 2,5 στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα - Σοσιεδάδ: Under 2,5 (απόδοση 1.45), 22:00
  • Λεβερκούζεν - Στουτγάρδη: G/G (απόδοση 1.60), 21:30
  • Ναϊμέγκεν – Ντεν Χάαγκ: G/G &Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:00
  • Σοσό – Ρεν: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ