TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μπροστάρη τον Σον για τον τελικό

South Korea's Son Heung-min celebrates after scoring during the Asian Cup quarterfinal soccer match between Australia and South Korea at Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Friday, Feb. 2, 2024. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Σον πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αυστραλία @ 2024 THANASSIS STAVRAKIS / AP IMAGES

Το Match Money το έψαξε το πρόγραμμα της Τρίτης και κατέληξε σε δύο Bet Builder, από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Ασίας και από τα προημιτελικά του γερμανικού κυπέλλου. Σε αποδόσεις από 1.90 ως 2.70.

Ιορδανία – Ν. Κορέα: Η Νότια Κορέα είναι πάντα μέσα στα φαβορί για να κατακτήσουν το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, powerhouse στην ήπειρο που λένε και στο… χωριό μας, ωστόσο έχει να το καταφέρει από το μακρινό, μακρινότατο 1960! Και στην τρέχουσα διοργάνωση στα γήπεδα του Κατάρ έφτασε στα ημιτελικά διά πυρός και σιδήρου. Αποδρώντας από δύο απίστευτα δύσκολες καταστάσεις. Στη φάση των 16 χρειάστηκε ένα γκολ του Τσε-Σουνγκ Τσο για να ισοφαρίσει σε 1-1 τη Σαουδική Αραβία και να πάρει το ματς στα πέναλτι.

Και στα προημιτελικά κόντρα στην Αυστραλία το έκανε πρακτικά το ίδιο. Με πέναλτι στο 96’ ο Χι-Τσαν Γουάνγκ ισοφάρισε το ματς σε 1-1 και στην παράταση ο αστέρας της Τότεναμ, Χεουνγκ-Μιν Σον πέτυχε το νικητήριο γκολ. Πετώντας δύο από τα φαβορί εκτός διοργάνωσης η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν έχει μπροστά της ανοιχτό τον δρόμο για τον τελικό, είναι φαβορί στο ματς με την Ιορδανία. Και προσθέτουμε στο 1.55 του διπλού το γκολ του Σον, που έχει ήδη σημειώσει τρία τέρματα στο θεσμό. Bet Builder με τη νίκη της Ν. Κορέας και το anytime γκολ του Σον, σε απόδοση 2.70.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη: Μεγάλος προημιτελικός για το Κύπελλο Γερμανίας, Λεβερκούζεν εναντίον Στουτγάρδης. Και όταν από τη διοργάνωση απουσιάζει το θηρίο της Μπάγερν Μονάχου, όλοι έχουν φιλοδοξίες και βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Λεβερκούζεν ούτως ή άλλως τρέχει μια απίθανη σεζόν και είναι αήττητη σε 29 ματς όλων των διοργανώσεων και στο πρωτάθλημα παραμένει πρώτη με το +2 από την Μπάγερν, την οποία και αντιμετωπίζει το Σάββατο σε μια μάχη κρας-τεστ για τις πιθανότητές της.

Αλλά και η Στουτγάρδη κάνει έξοχη σεζόν, πέρυσι έσωσε την κατηγορία σε αγώνες μπαράζ, φέτος βλέπει τους… υπόλοιπους από την τρίτη θέση, μετά και το εμφατικό 3-1 επί της Φράιμπουργκ. Οι Σουηβοί έχουν πετύχει οκτώ γκολ στα τελευταία δύο ματς και ασφαλώς μπορούν να προβληματίσουν την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερ πιθανώς να αποπροσανατολιστεί έχοντας μπροστά την Μπάγερν, η Στουτγάρδη μπορεί να βρει δίχτυα στο Λεβερκούζεν. Κοντράρονται η δεύτερη με την τρίτη επίθεση της Μπουντεσλίγκα, λογικό να ψάξουμε το Bet Builder με το G/G και το Over 2,5, σε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιορδανία – Ν. Κορέα: 2 & anytime σκόρερ Σον (απόδοση 2.70), 17:00
  • Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ