ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αουτσάιντερ στο FA Cup

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αουτσάιντερ στο FA Cup
Ο Άνταμ Άρμστρονγκ με τη φανέλα της Σαουθάμπτον © 2023 AP PHOTO/DAVID CLIFF

Κουπόνι κυπέλλων το μεσοβδόμαδο κουπόνι και στα κύπελλα η πρώτη σκέψη είναι πάντα το… αουτσάιντερ.

Στην Αγγλία έχουμε συνολικά στο μεσοβδόμαδο πέντε επαναληπτικούς του 4ου γύρου του FA Cup, με τους τρεις σήμερα Τρίτη (Κόβεντρι – Σέφιλντ Γουέν., Σαουθάμπτον – Γουότφορντ και Πλίμουθ – Λιντς) και τους άλλους δύο (Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι, Άστον Βίλα – Τσέλσι) αύριο Τετάρτη.

Το Κόβεντρι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι μάλλον αδιάφορο στοιχηματικά. Σωστό φαβορί η Κόβεντρι, αλλά κάπως πετσοκομμένο το 1,55 του άσου, κι ενώ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που προέρχεται από πολύ κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα (4-0 από τη Χάντερσφιλντ) και έχει μπλέξει άσχημα στη μάχη του υποβιβασμού, δεν δίνει ερέθισμα για κόντρα.

Τα άλλα δύο όμως, για όποιον αρέσκεται στα κυπελλικά αουτσάιντερ, με όλο το ρίσκο βέβαια που πάντα υπάρχει, έχουν λογική. Εννοείται ότι η Σαουθάμπτον και η Λιντς είναι καλύτερες ομάδες από τη Γουότφορντ και την Πλίμουθ, κι αν τα παιχνίδια ήταν για το πρωτάθλημα, δύσκολα θα είχε κανείς αντίρρηση με τις αποδόσεις της αγοράς. Αλλά στο κύπελλο τα πράγματα πολλές φορές αποδεικνύεται πως δεν είναι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Στο Σαουθάμπτον – Γουότφορντ ναι μεν η Σαουθάμπτον είναι σε φοβερή κατάσταση στο πρωτάθλημα, όμως η ξεκάθαρη προτεραιότητα είναι η άνοδος και η επιστροφή στην Premier League. Κι έτσι, με τις ομάδες της Championship να βρίσκονται εν μέσω ζόρικου προγράμματος (η Σαουθάμπτον έχει παίξει ήδη έξι ματς μέσα στο 2024 και την περιμένουν άλλα έξι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες) δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει ένα ανακάτεμα της τράπουλας. Και η Γουότφορντ βέβαια μπορεί να είναι πολύ ασταθής και για αυτό ακριβώς να έχει μείνει πίσω στη μάχη των πλέι οφ (11η στη βαθμολογία), αλλά έχει ατομική ποιότητα και στην καλή της μέρα η διαφορά της με τη Σαουθάμπτον δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνει ο πίνακας.

Όσο για το Πλίμουθ – Λιντς, είναι παρόμοιας λογικής. Η Λιντς δίνει σκληρή μάχη κυριολεκτικά πόντο τον πόντο με Σαουθάμπτον και Ίπσουιτς για την αυτόματη άνοδο (61 η Σαουθάμπτον, 60 η Λιντς και 59 η Ίπσουιτς) και δεν είναι καθόλου απίθανο και εδώ να έχουμε κάποιες αλλαγές. Και η Πλίμουθ, από την άλλη, είναι ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην έδρα της: 27 από τους συνολικά 36 πόντους της έχουν έρθει στο Home Park, όπου για ομάδα του κάτω μισού του βαθμολογικού πίνακα (15η) έχει εξαιρετικό ρεκόρ: 8-3-3.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον – Γουότφορντ: 2 DNB (απόδοση 4.25) 21:45
  • Πλίμουθ – Λιντς: 1 DNB (απόδοση 3.50) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ