ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τετράδα με γκολ σε απόδοση 7.75

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει σε αγώνα της Βραζιλίας
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει σε αγώνα της Βραζιλίας 2022 ANDRE PENNER / AP PHOTO

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και επιλέγει μία τετράδα με γκολ σε απόδοση άνω του 7.70

Πολύ ρευστό φιλικό τεστ το Αγγλία – Βραζιλία. Η Αγγλία με διαχρονικά σοβαρή προσέγγιση αλλά και το εξαιρετικό προφίλ της σε όλα τα παιχνίδια στο Νησί, παράλληλα όμως και με απουσίες στο αμυντικό σκέλος Από την άλλη η Βραζιλία με ντεμπούτο Ντοριβάλ Ζούνιορ στον πάγκο, κάποια δυνατά ονόματα εκτός και με μια αμυντική γραμμή φουλ πειραματική, αν και προφανώς σαν σύνολο το ταλέντο και η ποιότητα περισσεύουν. Υπό τις συνθήκες με τις οποίες μπαίνουν, είναι πολύ πιθανό ένα γεμάτο φιλικό. Στο 1.90 το Over 2,5.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στη Β’ Ολλανδίας, η Βίλεμ έδωσε απαντήσεις μετά τις δύο σερί ήττες με ισάριθμες νίκες και μάλιστα σε γειτονικά ντέρμπι. Συνεχίζει πρώτη και με μοναδικό στόχο την αυτόματη άνοδο. Η Φένλο έρχεται από ήττα στην έδρα της Μπρέντα και εκτός έδρας χάνεται. Λογικό φαβορί η Βίλεμ που έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίρνει τέτοια ματς, ενώ σκοράρει και με ευχέρεια, απέναντι της μια διόλου πειστική άμυνα. Στο 1.65 το Over 2,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Β’ Αγγλίας μπορεί να γίνει παιχνίδι με τα γκολ στο Νοτς Κάουντι – Σάλφορντ. Η Νοτς Κάουντι διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση (75 γκολ) αλλά παράλληλα μοιράζεται και τη χειρότερη άμυνα (72 γκολ) στην κατηγορία μαζί την τωρινή της αντίπαλο. Μιλάμε για δυο άμυνες… χωνιά και ομάδες που ξέρουν να δίνουν επιθετικό τόνο στα παιχνίδια του. Το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1,65.

Στο αμερικάνικο MLS κρατάμε το Βανκούβερ – Σολτ Λέικ. Σούπερ ξεκίνημα το Βανκούβερ με επτά βαθμούς σε τρία ματς και δύο σερί διπλά. Το Σολτ Λέικ πήρε ρεπό για να ανακάμψει από την ήττα στο Rocky Mountain Cup από το Κολοράντο. Και οι δύο θα έχουν από δύο καλές απουσίες. Το Βανκούβερ έχει καλύτερο στίγμα, όμως το Σολτ Λέικ μπορεί να γίνει ζημιάρικο στο δρόμο, ενώ και η πρόσφατη παράδοση τους δείχνει ματς με γκολ. Το Over 2,5 στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία - Βραζιλία: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 21:00
  • Βίλεμ - Φένλο: Over 2,5 (απόδοση 1.65), 21:00
  • Νοτς Κάουντι - Σάλφορντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1,65), 17:00
  • Βανκούβερ – Σολτ Λέικ: Over 2,5 (απόδοση 1.65), 01:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ