TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με στοιχηματική αξία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Δύο μεγάλες αποδόσεις με στοιχηματική αξία από την αγωνιστική της αγγλικής League Two.

Χαρογκέιτ – Μπράντφορντ. Τοπικό ντέρμπι του Γιόρκσιρ, το οποίο ειδικά για τη μικρή Χαρογκέιτ είναι το ματς της χρονιάς απέναντι στη μεγάλη και ιστορική γειτόνισσά της. Και το πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι για τη Χαρογκέιτ φαίνεται από το γεγονός ότι, από το 2020 που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στις επαγγελματικές κατηγορίες, το ρεκόρ της σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στην Μπράντφορντ είναι στο 5-1-2, παρότι τις περισσότερες φορές ήταν σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ.

Φέτος μάλιστα η Χαρογκέιτ δεν έχει να ζηλέψει κάτι από την Μπράντφορντ: στη 14η θέση της βαθμολογίας με 51 πόντους η Χαρογκέιτ, στη 17η με 50 η Μπράντφορντ. Η Χαρογκέιτ βέβαια έχει συμπληρώσει οχτώ ματς χωρίς νίκη (0-4-4), όμως τα δύο τελευταία της αποτελέσματα ψυχολογικά θα μπορούσαν να θεωρηθούν… νίκες. Η Χαρογκέιτ πήρε 0-0 στην 3η Ρέξαμ και επίσης 0-0 στην 6η Μπάροου το περασμένο Σάββατο και πάει στο ντέρμπι με καλή αύρα και πολύ δυνατό κίνητρο, να σπάσει το σερί χωρίς νίκη απέναντι στον ιδανικό αντίπαλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, η Μπράντφορντ είναι στη χειρότερη φάση της σεζόν. Για την Μπράντφορντ ο μίνιμουμ στόχος είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο έχει κυριολεκτικά καταρρεύσει, μετρώντας τρεις σερί πολύ άσχημες ήττες: 0-2 από την ουραγό Φόρεστ Γκριν, 1-5 από τη Μάνσφιλντ και 0-3 από τη Νοτς Κάουντι την Τρίτη.

Στο 4,00 είναι ο άσος και με αυτά τα δεδομένα έχει καθαρή στοιχηματική αξία. Είτε… καρφί είτε με DNB.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Στόκπορτ – ΜΚ Ντονς. Ντέρμπι κορυφής στη League Two. Η Στόκπορτ είναι 2η με 68 πόντους, η ΜΚ Ντονς 4η με 67, πραγματικό εξάποντο στη μάχη για την τριάδα και την αυτόματη άνοδο. Η Στόκπορτ είναι από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της κατηγορίας και εξαρχής φαβορί για την άνοδο, ενώ η ΜΚ ξεπετάχτηκε στην πορεία και θεωρείται αουτσάιντερ για να ανέβει. Και για αυτό οι αποδόσεις θέλουν αρκετά χαμηλά τον άσο (στο 1,75-1,80) και το διπλό να φτάνει στο 4,50.

Το θέμα όμως είναι ότι η Στόκπορτ παρουσιάζει τώρα τελευταία τα συμπτώματα του άγχους που παραδοσιακά πιάνει τις ομάδες της κορυφής στην τελική ευθεία της σεζόν. Έτσι, η Στόκπορτ έχει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας (1-2-1) και συνολικά 1-4-2 στα τελευταία εφτά παιχνίδια της. Αντίθετα, η ΜΚ, καθώς έχει λιγότερη πίεση και λιγότερα να χάσει, είναι πιο απελευθερωμένη: 5-1-2 η φόρμα της.

Έχει και καλή παράδοση η ΜΚ Ντονς (τέσσερις σερί διπλά και 4-0-1 στις πέντε συνολικά φορές που έχει παίξει στο Στόκπορτ) και οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να έχουμε και την κάλυψη του Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαρογκέιτ – Μπράντφορντ: 1 DNB (απόδοση 2.75) 15:00
  • Στόκπορτ – ΜΚ Ντονς: 2 DNB (απόδοση 3.25) 19:15
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ