ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τετράδα με γκολ με απόδοση 12.00

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Τέσσερις επιλογές στα γκολ από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Γεμάτο πρόγραμμα στη Serie A της Ιταλίας με πέντε συνολικά αναμετρήσεις. Θα σταθούμε στο Φροζινόνε – Ρόμα. Ίδια αμυντικά χάλια στη Φιορεντίνα για τη Φροζινόνε και συντριβή με 5-1, πρέπει να βρει λύσεις. Τα πράγματα παραμένουν άσχημα αγωνιστικά, έχει πολλές απουσίες στα μετόπισθεν. Η Ρόμα ξεκίνησε με 3/3 νίκες με προπονητή τον Ντε Ρόσι, στο πρώτο δύσκολο τεστ έχασε με 4-2 από την “άτρωτη” Ίντερ. Την Πέμπτη άφησε δυνάμεις στην Ολλανδία, έπαιξε με τη Φέγενορντ για το Europa League και ήρθε 1-1. Άλλη εικόνα με Ντε Ρόσι η Ρόμα, πολύ πιο παραγωγική. Θα έχει και την κόπωση από το ευρωπαϊκό της Πέμπτης, πιθανώς να επηρεαστεί. Η Φροζινόνε δέχεται γκολ από τη σκιά της, ένα το βρίσκει σταθερά και η ίδια. Στο 1,70 το αμφίσκορο.

Για την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας κλασσικά δύο αναμετρήσεις την Κυριακή. Μένουμε στο Φράιμπουργκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η Φράιμπουργκ την Πέμπτη έπαιξε στη Λανς για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa League και ήρθε 0-0. Στο πρωτάθλημα έρχεται από την ανεμική εμφάνιση και ήττα με 3-0 στο Ντόρτμουντ. Εμφανώς σε μέτρια φόρμα, στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της δέχθηκε μίνιμουμ δύο γκολ. Η Αϊντραχτ αντιμετώπισε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League. Προηγήθηκε με 2-0, εν τέλει το ματς τέλειωσε στο 2-2. Στο πρωτάθλημα πήρε μόλις έναν βαθμό στα ματς με Κολωνία και Μπόχουμ, που ήταν το καθαρό φαβορί. Στο 1-1 με την Μπόχουμ βέβαια είχε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει. Η Φράιμπουργκ σε ό,τι κατάσταση κι αν βρίσκεται, είναι υπολογίσιμη εντός έδρας. Η Αϊντραχτ πάντως είναι ένα κλικ σε καλύτερη μοίρα, έχει πιο πολλές επιλογές επιθετικά και θετική πρόσφατη παράδοση. Πάμε με το αμφίσκορο στο 1.75.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Συνεχίζουμε με την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, το βράδυ διεξάγεται το Μπέτις - Αλαβές. Η Μπέτις υποδέχθηκε την Ντίναμο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη στο πρώτο ματς για τα νοκ-άουτ του Conference League την Πέμπτη και γνώρισε την ήττα με 1-0. Στο πρωτάθλημα έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κάδιθ. Έμεινε χωρίς νίκη σε δεύτερο σερί ματς η Αλαβές, κόλλησε στο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ. Παιχνίδι γεμάτο φάσεις. Η Αλαβές είναι σε θέση να βάλει δύσκολα στην Μπέτις. Σε κάθε περίπτωση είναι ικανή να βρει δίχτυα και το G/G στο 1.90 παίζεται εύκολα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επιστροφή στη δράση για την πρώτη κατηγορία της Δανίας και με το καλημέρα υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι κορυφής, το Μίντιλαντ – Μπρόντμπι. Μαζί με την Κοπεγχάγη είναι οι πιο τρεις δυνατές ομάδες της λίγκας και εντυπωσίασαν μέχρι το τέλος του 2023. Η Μίντιλαντ είναι μηχανή παραγωγής τερμάτων. Πολλές ευκαιρίες σε κάθε της παιχνίδι, σκοράρει με ένα σωρό τρόπους και δεν δίνει βαρύτητα στην άμυνα. Όλα δείχνουν ματς με φάσεις και γκολ, επιλογή αποτελεί το G/G&Over 2,5 που πληρώνει 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 16:30
  • Φροζινόνε - Ρόμα: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 19:00
  • Μίντιλαντ - Μπρόντμπι: Goal/Goal&Over 2,5 (απόδοση 2.10), 19:00
  • Μπέτις – Αλαβές: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ