BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τετάρτη με γκολ στο 1.78 και 2.25

Οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ πανηγυρίζουν γκολ
Οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ πανηγυρίζουν γκολ 2021 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Οι επιλογές του BetMarket.gr από το κουπόνι της Τετάρτης.

Η Άουγκσμπουργκ πήγε στη διακοπή του χειμώνα με σερί οκτώ παιχνιδιών χωρίς νίκη. Κάτι που οδήγησε σε ένα έντονο μεταγραφικό παζάρι, με την ομάδα να ενισχύεται με συνολικά πέντε νέους ποδοσφαιριστές. Ορισμένοι από αυτούς έκαναν ήδη ντεμπούτο, στην ήττα με 4-3 από την Ντόρτμουντ.

Άλλο ένα παιχνίδι που η Αουγκσμπουργκ βγάζει καλά πράγματα στην επίθεση. Εκεί θα σταθούμε και απόψε, επιλέγοντας το over 1,5 γκολ της ίδιας στην υποδοχή της Γκλάντμπαχ (21:30 NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24 ). Άλλωστε η γηπεδούχος σκοράρει πιο εύκολα από όσο κερδίζει. Πέρα από το παιχνίδι που αναφέραμε, έχει στην έδρα της μια ήττα με 2-5 από την Μπάγερν Μονάχου και μια ισοπαλία 3-3 με τη Λειψία.

Η Γκλάντμπαχ έχασε στις μεταγραφές τον βασικό της τερματοφύλακα, έχει τιμωρημένο με κάρτες τον αρχηγό της, χαφ Στίντλ που ήταν ο κορυφαίος στην επανέναρξη (ήττα 2-3 από τη Λεβερκούζεν) και αμφίβολο τον αρχισκόρερ Τουράμ, που έλειψε και στο τελευταίο.

Επιπρόσθετα έχει κάκιστες επιδόσεις εκτός έδρας φέτος. Μηδέν νίκες, ενώ δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω στα πέντε πρόσφατα μακριά από το κοινό της κόντρα σε Βέρντερ, Βόλφσμπουργκ, Ντάρμσταντ (Κύπελλο), Ουνιόν Βερολίνου και Μπόχουμ.

Δεύτερη σημερινή επιλογή από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας, με τη στάση να γίνεται ξανά στα γκολ. Γκόου Αχέντ - Αλκμάαρ (19:45 LIVE από το SPORT24 ) 1η αναμέτρηση, με επιλογή στο over 2,5 γκολ σε τιμή κοντά στο 1.80.

Κοιτώντας τη βαθμολογία της Eredivisie, η Αλκμάαρ σκοράρει περισσότερο εκτός έδρας. Συνολικά 18 γκολ σε 9 εκτός έδρας εμφανίσεις, δηλαδή δύο γκολ ανά παιχνίδι σε μέσο όρο. Την ώρα που στη βάση της έχει 1.6 σε μέσο όρο (13 γκολ σε 8 ματς). Από την άλλη η γηπεδούχος είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει ξεπεράσει τα 15 γκολ τόσο σε ενεργητικό, όσο και σε παθητικό. Σαφώς υπάρχουν ομάδες που έχουν βάλει περισσότερα (αλλά τρώνε λιγότερα) ή δέχτηκαν περισσότερα (αλλά σκόραραν λιγότερο).

Η Γκόου Αχέντ είναι η μόνη που ξεπέρασε τα 15 τέρματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ταυτόχρονα έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal + Over 3,5 σε 4/6 τελευταίους αγώνες της και σε 3 διαδοχικές εντός έδρας αναμετρήσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόου Αχέντ - Αλκμάαρ: Over 2,5 (απόδοση 1.78), 19:45
  • Άουγκσμπούργκ - Γκλάντμπαχ: Over 1,5 Άουγκσμπουργκ (απόδοση 2.25), 21:30

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, φτιάξε το δικό σου δελτίο μέσα από τη νέα υπηρεσία του BetMarket.gr και βρες σε ποια στοιχηματική εταιρία έχει τις καλύτερες αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ