TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τεστ για τη Χιμνάσια, ανεβαίνει η Ατλέτικο Τουκουμάν

Ο Λούκας Πουσινέρι στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν στο Copa Sudamericana
Ο Λούκας Πουσινέρι © 2022 DANIEL JAYO/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Τουκουμάν φιλοξενεί τη Χιμνάσια Λα Πλάτα για την έβδομη αγωνιστική της Liga Profesional και καλείται να αποδείξει ότι αντέχει τα ύψη. Ποντάρισμα στο 1.95.

Ώρα αποδείξεων για τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στη Liga Profesional. Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής κοντράρεται στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν (00:00 LIVE από το SPORT24). Η φιλοξενούμενη μπαίνει μ’ ένα μεγάλο "πρέπει" στο παιχνίδι, οφείλει να πάρει το ματς ώστε να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να αποδείξει πως έστω σ’ αυτές τις πρώτες αγωνιστικές μπορεί να αντέξει τα ύψη, το τι θα γίνει στη συνέχεια είναι μια άλλη ιστορία, ωστόσο για την ώρα η Χιμνάσια έχει φόρμα και προσπαθεί να διατηρηθεί πρωτοπόρος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετράει τέσσερις σερί νίκες και έχει καταφέρει να υπερκεράσει υψηλότερα εμπόδια σε σύγκριση με την αποψινή της αντίπαλο. Ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά απόψε, αφού παίζει για να διατηρήσει τα πρωτεία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι σαφώς καλύτερη από αυτή που είδαμε στο Copa de la Liga, ενώ προέρχεται από τονωτική νίκη επί της Βελές με 1-0, η οποία είχε το μυαλό στο Copa Libertadores και στο ματς με τη Ρίβερ Πλέιτ, για αυτό και έπαιξε με αλλαγές. Όπως και να έχει η Ατλέτικο Τουκουμάν ήταν καλύτερη, δεν έκλεψε τη νίκη, την άξιζε και προηγήθηκε μόλις στο 18’. Έχει αυτοπεποίθηση τελευταία και σήμερα θα πάει με ακόμα μεγαλύτερο ηθικό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Χιμνάσια έχει τη φόρμα, αλλά η γηπεδούχος δείχνει στο ανέβασμα, το ματς είναι παγίδα, αφού η Ατλέτικο πήρε σημαντική τόνωση ηθικού μετά από τη νίκη κόντρα στη Βελές. Λείπει ο κλασικός γκολτζής, αλλά βρίσκει λύσεις. Η φιλοξενούμενη παίζει απελευθερωμένα και έχουν καλό ρυθμό τα παιχνίδια της. Στο 1.95 το Goal/Goal αξίζει με βάση το μομέντουμ. Στο Copa de la Liga που συναντήθηκαν τον Απρίλιο το ματς έληξε 2-1 για τη Χιμνάσια στην ίδια έδρα με τη σημερινή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Τουκουμάν - Χιμνάσια Λα Πλάτα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ