ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με απουσίες για το 2.37 η Ρίβερ Πλέιτ

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο σε ματς της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Ράσινγκ στο Μονουμεντάλ
Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Στο Μονουμεντάλ η Ρίβερ Πλέιτ καλείται να σηκώσει ανάστημα μετά από τον αποκλεισμό στο Copa Libertadores. Ποντάρισμα στο 2.37 στο ματς με τη Γοδόι Κρους.

Ώρα να σηκώσει κεφάλι και να αντιδράσει η Ρίβερ Πλέιτ. Το Copa Libertadores έχει γίνει εμμονή τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η ομάδα του Γκαγιάρδο ήταν μέτρια στα ματς με τη Βελές. Έχασε 1-0 εκτός και στη μεσοβδόμαδη ρεβάνς το ματς κόλλησε στο 0-0 με την ίδια να κινείται σε ρηχά νερά. Της ακυρώθηκε και γκολ από το VAR.

Έξαλλος ο Γκαγιάρδο που συνήθως δεν τα βάζει με τη διαιτησία. Στο ενδιάμεσο έχασε από την Ουρακάν 3-2 πληρώνοντας την άθλια αμυντική συμπεριφορά τη και το γεγονός πως στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απόψε πάει με απουσίες στο ματς με τη Γοδόι Κρους (02:30 LIVE από το SPORT24 ). Ο Άλβαρες μετακόμισε στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, παρότι οι Αργεντίνοι ήθελαν τον κρατήσουν λίγο ακόμα δανεικό στην ομάδα. Απουσία που είναι καταλυτική στα γκολ. Στη Ρίβερ τον είχαν δώσει εδώ και καιρό στη Μάντσεστερ Σίτι και είχαν όλο το διάστημα για να προετοιμαστούν, αλλά ο νεαρός παικταράς είναι αναντικατάστατος. Ο Φερνάντες πήγε στην Μπενφίκα και ένας από τους Πέρες - Σουκουλίνι θα χρησιμοποιηθεί στα χαφ, ενώ ο στόπερ Μαϊδάνα είναι τιμωρημένος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γοδόι δεν έχει χάσει στα τρία τελευταία, την θέλει το πρόγραμμα αφού έχει αντιμετωπίσει ομάδες που είχαν προβλήματα ή έπαιζαν με ροτέισον. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε 1-0 με γκολ στο 57’ εντός την Κολόν η οποία είχε το μυαλό της στο Copa Libertadores και στη ρεβάνς με την Ταγέρες. Στον δρόμο πάντως δεν κερδίζει εδώ και επτά παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρίβερ Πλέιτ καλείται να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στην εγχώρια πραγματικότητα. Ο Γκαγιάρδο μπορεί να τους συσπειρώσει, έχει όμως και απουσίες. Θα πάει με καλή ενδεκάδα. Φιλοξενεί τη Γοδόι που έχει κάνει την υπέρβαση τελευταία και έχει πάρει ανέλπιστα βαθμούς. Δεν τρομάζει η φιλοξενούμενη, εκτός έδρας δεν βλέπεται, ενώ έχει χάσει τα 6/7 τελευταία ματς κόντρα στη Ρίβερ. Έστω και με μικρό σκορ η Ρίβερ μπορεί να επικρατήσει. Στο 2.37 το 1 & under 3,5, έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίβερ Πλέιτ - Γοδόι Κρους: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.37), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ