ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πέφτουν κορμιά στο κλάσικο Αβεγιανέδα

Ο άσος της Ρασίνγκ Έντσο Κοπέτι
Ο άσος της Ρασίνγκ Έντσο Κοπέτι © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι της Ρασίνγκ κόντρα στην Ιντεπεντιέντε για την έβδομη αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή.

Το σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στην Αργεντινή και είναι το ντέρμπι μίσους ανάμεσα στη Ρασίνγκ και την Ιντεπεντιέντε (21:30 Live από το SPORT24). Πρόκειται για το κλάσικο Αβεγιανέδα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που οι έδρες τους απέχουν λιγότερο από 300 μέτρα!

Ρασίνγκ - Ιντεπεντιέντε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Απόψε θα συναντηθούν στο γήπεδο της Ρασίνγκ, η οποία βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης στο 1.90 κατά μέσο όρο. Η ομάδα του Γκάγκο ήταν καθολικά ανώτερη της Σαρμιέντο, στο τελευταίο παιχνίδι της, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 74'.

Από την άλλη, η Ιντεπεντιέντε βρίσκεται σε βαθιά κρίση, αφού έχει γνωρίσει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας με 3-1 από την Πλατένσε, αποτέλεσμα, που προκάλεσε λαϊκά δικαστήρια και έντονες αποδοκιμασίες.

Από τις οργισμένες αντιδράσεις των οπαδών της δεν γλίτωσε ούτε ο κορυφαίος της παίκτης και σκόρερ, Λεάντρο Ιβάν Μπενέγας. Φυσικά, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο τεχνικός Ντομίνγκες, καθώς αν η Ιντεπεντιέντε χάσει το αποψινό κλάσικο ενδέχεται να απολυθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γενικά, η ομάδα μοιάζει με καζάνι που βράζει. Οι οπαδοί μάλιστα, σήκωσαν απειλητικά πανό στο προπονητικό κέντρο, ζητώντας από τους παίκτες πάση θυσία τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι. Μέσα αυτό το κλίμα, είναι δεδομένο πως η Ιντεπεντιέντε αναμένεται να παίξει αρκετά σκληρά για να ανταποκριθεί κόντρα στην ανώτερη αυτή τη στιγμή Ρασίνγκ.

Από την άλλη, το σύνολο του Γκάγκο κουβαλάει το πρέπει της νίκης και ξέρει ότι αν δεν κερδίσει το... φάντασμα της Ιντεπεντιέντε, θα προκληθεί γκρίνια στο εσωτερικό του συλλόγου. Άρα και η Ρασίνγκ αναμένεται να παίξει με μέγιστο πάθος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπενθυμίζεται, ότι στο τελευταίο κλάσικο, που είχε γίνει στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, οι παίκτες του Γκάγκο είχαν δεχθεί συνολικά πέντε κίτρινες κάρτες. Στο τρέχων πρωτάθλημα, η Ρασίνγκ έχει 18 κίτρινες και μία κόκκινη σε έξι αγώνες και Ιντεπεντιέντε 16 κίτρινες σε ισάριθμα ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Φερνάντο Ραπαλίνι, ο οποίος στα τελευταία 16 παιχνίδια που έχει διευθύνει για το Libertadores, το Sudamericana, το πρωτάθλημα Αργετινής και το Copa de La Liga, βγάζει κατά μέσο όρο 5,25 κάρτες. Με δεδομένο ότι μιλάμε για κλάσικο, άρα τα νεύρα θα είναι τεταμένα, μπορούμε να ζητήσουμε το Over 6,5 κάρτες σε τιμές άνω του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρασίνγκ – Ιντεπεντιέντε: Over 6,5 κάρτες (απόδοση 2.03), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ