TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τελική πρόβα για τη Γερμανία στο 2.80

Ο Χάνζι Φλικ με τον Τζαμάλ Μουσιάλα στο φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με το Ισραήλ στο Ζινσχάιμ
Ο Χάνζι Φλικ με τον Τζαμάλ Μουσιάλα στο φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με το Ισραήλ © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το φιλικό προετοιμασίας της Γερμανίας με το Ομαν, εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Γερμανία δίνει απόψε στη Μουσκάτ φιλικό παιχνίδι με το Ομάν (19:00 Live από το SPORT24), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Μουντιάλ. Το συγκεκριμένο ματς κλείστηκε περισσότερο για να προσαρμοστούν οι παίκτες της Μάνσαφτ στις καιρικές συνθήκες των αραβικών χωρών. Σημειώνεται, ότι η θερμοκρασία στη Μουσκάτ ξεπερνάει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ αυτή την εποχή, το θερμόμετρο στο Βερολίνο, με τα βίας φτάνει τους πέντε με έξι βαθμούς.

Η αποστολή πέταξε στο Ομάν τη Δευτέρα. Στο αεροπλάνο δεν μπήκε ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, διότι ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Επίσης, για το αποψινό ματς δεν είναι διαθέσιμοι ο Τόμας Μίλερ (Μπάγερν) και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρεάλ). Αμφότεροι προπονούνται ατομικά και θα μπουν σε κανονικό ρυθμό το Σάββατο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χάνζι Φλικ θα έχει την ευκαιρία κόντρα στο Ομάν, να δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψει της πρεμιέρας με την Ιαπωνία την ερχόμενη Τετάρτη. Στον άσο θα είναι κανονικά ο Μάνουελ Νόιερ. Την τετράδα της άμυνας πιθανότατα θα συνθέσουν οι Τίλο Κέρερ, Νίκλας Ζίλε, Νίκο Σλότερμπεκ και Ντάβιντ Ράουμ. Στους χαφ, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Γιόσουα Κίμιχ και υπάρχει δίλημμα για τον παρτενέρ του, μεταξύ του Λίον Γκορέτσκα και του Ιλκάι Γκουντογκάν.

Προγνωστικά Στοιχήματοε: Με Μουσιάλα στην κορυφή

Στη μεσοεπιθετική τριάδα αναμένεται να ξεκινήσουν ο Σερτζ Γκνάμπρι, ο Λιρόι Σανέ και ο άσος της Γκλάντμπαχ, Γιόνας Χόφμαν. Στην επίθεση, ο Φλικ σκέφτεται να δοκιμάσει τον Τζαμάλ Μουσιάλα, αφήνοντας στον πάγκο τον Κάι Χάβερτς και τους δύο πρωτοεμφανιζόμενους στην εθνική επιθετικούς, τον Νίκλας Φίλκρουγκ (Βέρντερ) και τον Γιουσουφά Μουκόκο (Ντόρτμουντ).

Με όποια σύνθεση και να κατέβει η Γερμανία, είναι προφανές πως υπερέχει αισθητά σε δυναμική έναντι του Ομάν και δεν αποκλείεται να ψάξει μία ευρεία νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Υπενθυμίζεται, ότι σε ανάλογο φιλικό πριν το περσινό Euro, η Μάνσαφτ είχε συντρίψει με 7-1 τη Λετονία. Πάνω σε αυτή τη λογική, μπορούμε να ζητήσουμε το Over 4,5 σε απόδοση 2.80.

Άλλωστε, η Γερμανία με τον Φλικ στον πάγκο, συνήθως κερδίζει με μεγάλα σκορ αντιπάλους του χεριού της. Στα προκριματικά για παράδειγμα, συνέτριψε με 6-0 την Αρμενία στη Στουτγάρδη και με 4-1 στο Ερεβάν. Κέρδισε με 4-0 την Ισλανδία και τη Βόρεια Μακεδονία εκτός έδρας και με 9-0 το Λιχτενστάιν εντός. Επίσης, είχε και δύο εξαιρετικές επιθετικά εμφανίσεις στο Nations League, κόντρα σε πολύ πιο ισχυρές ομάδες, όπως το 5-2 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας, τον περασμένο Ιούνιο και το 3-3 με την Αγγλία τον Σεπτέμβριο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ομάν – Γερμανία: Over 4,5 (απόδοση 2.80), 19:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ