BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα ρέστα της η Κολομβία, γκολ στο Εκουαδόρ - Αργεντινή

Ο Μιγκέλ Ανχέλ Μπόρχα της Κολομβίας κόντρα στον γκολκίπερ της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνεζ σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Μιγκέλ Ανχέλ Μπόρχα της Κολομβίας κόντρα στον γκολκίπερ της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνεζ © 2022 NICOLAS AGUILERA/ASSOCIATED PRESS

Τελευταία αγωνιστική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν και κίνητρα. Ποντάρισμα σε τρεις επιλογές διπλασιασμού

Τελευταία πράξη στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Από τη ζώνη της CONMEBOL προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι απευθείας, ενώ η πέμπτη παίρνει μέρος στα μπαράζ. Στο Κατάρ συμμετοχή εξασφάλισαν Βραζιλία, Αργεντινή, Εκουαδόρ και Ουρουγουάη. Το Περού είναι πέμπτο με 21 βαθμούς, η Κολομβία είναι έκτη με 20, στην έβδομη θέση η Χιλή με 19.

(02:30) Βολιβία - Βραζιλία: Προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε η Βολιβία απέναντι στην Κολομβία εκτός έδρας μεσοβδόμαδα, αλλά μάταια. Έπαιξε εξάλλου και με αρκετές αλλαγές και υποχρεώθηκε σε ήττα με 3-0. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, υπέκυψε απέναντι σ’ έναν ανώτερο αντίπαλο.

Έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία σ’ αυτή την προκριματική φάση, εκμεταλλεύτηκε το υψόμετρο, ενώ είχε καλύτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα σε σύγκριση με προηγούμενες προσπάθειες. Αδιάφορη μεν βαθμολογικά, αλλά όλοι θέλουν να βάλουν δύσκολα στους Καριόκας και να τους σπάσουν το αήττητο. Τελευταίο ματς με τον Φαρίας στον πάγκο. Η Βραζιλία τα έκανε όλα σωστά στο εντός έδρας ματς με τη Χιλή, κυριάρχησε και νίκησε 4-0 στο τέλος πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο και την πρόκριση στο Κατάρ. Ο Τίτε θα πάει με πειραματική σύνθεση στο υψόμετρο, ενώ έδωσε και αρκετές ανάσες στους παίκτες του.

Θέλει να ολοκληρώσει αήττητη τα προκριματικά η σελεσάο, αλλά μένει το ματς με την Αργεντινή το οποίο αναβλήθηκε βιαίως με την επέμβαση των υγειονομικών του βραζιλιάνικου Υπουργείου Υγείας και στη συνέχεια οδήγησε στην τιμωρία παικτών της Αργεντινής για την καταπάτηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά του κορονοϊού. Η Βολιβία έχει συγκεκριμένες δυνατότητες, η Βραζιλία είναι το φαβορί του παιχνιδιού, αλλά θα κάνει πειραματισμούς ο Τίτε, ενώ υπάρχει και ο παράγοντας υψόμετρο. Στο 2.20 στη Stoiximan το MatchCombo 2 & under 3,5 κρίνεται αποδεκτό.

(02:30) Εκουαδόρ - Αργεντινή: Ο Αλφάρο ζήτησε από τους παίκτες του να προκριθούν στο Κατάρ με νίκη, αλλά αυτή το… παράκουσαν στην Παραγουάη και έχασαν 3-1 χωρίς να πείσουν. Παρόλα αυτά λόγω των υπόλοιπων αποτελεσμάτων οι Εκουτοριανοί εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους και τώρα παίζεται η τρίτη και η τέταρτη θέση, που πιο πολύ είναι για το γόητρο. Δεδομένη η ικανοποίηση, όχι όμως από όλους, αφού ο εκλέκτορας του Εκουαδόρ είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικός και ζήτησε μια καλή παρουσία απόψε κόντρα στην Αργεντινή. Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς το Εκουαδόρ, φιλικά και επίσημα, με ρεκόρ 0-3-1, όλα τα ματς έληξαν Goal/Goal και οι τρεις ισοπαλίες είχαν σκορ 1-1.

Ο Σκαλόνι έπαιξε με καλή ενδεκάδα στο Μπουένος Άιρες και στο ματς με τη Βενεζουέλα και η Αλμπισελέστε επικράτησε 3-0. Άνετη νίκη κιόλας, μόνο για μισή ώρα οι παίκτες του Πέκερμαν έβαλαν δύσκολα, από εκεί και πέρα οι οικοδεσπότες πήραν το πάνω χέρι. Θα μπορούσε να ξεφύγει και άλλο το σκορ μάλιστα. Νικόλας Γκονζάλεζ (35’), Ανχέλ Ντι Μαρία (79’) και Λιονέλ Μέσι (82’) οι σκόρερ. Όλα κινούνται σε ρυθμούς Μέσι που εμμέσως έκανε λόγο για απόσυρση από την Εθνική μετά το Μουντιάλ.

Ο Σκαλόνι έκρυψε τα χαρτιά του για την αρχική σύνθεση που θα χρησιμοποιήσει στο αποψινό ματς, ροτέισον πάντως θα κάνει, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ θα πάει με Μέσι, Άλβαρεζ και Κορέα στην επίθεση. Το διπλό της Αργεντινής ανεβαίνει, ωστόσο δεν υπάρχει μεγάλη αξία και λόγος για να στραφούμε προς τα εκεί, ο Σκαλόνι κάποιες αλλαγές που μπορεί να κάνει ίσως διαταράξουν τη χημεία, το Εκουαδόρ έχει θετικό κλίμα μετά από την πρόκριση και σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω και με τις διάφορες δηλώσεις θα πάνε να χτυπήσουν το ματς όσο γίνεται. Είναι επικίνδυνοι και πολύ αξιοπρεπείς σ’ αυτά τα προκριματικά οι Εκουτοριανοί. Το 2.07 στη Stoiximan για το Goal/Goal αξίζει το ποντάρισμα.

(02:30) Βενεζουέλα - Κολομβία: Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο σ’ αυτή την αναμέτρηση. Η Κολομβία ελπίζει ακόμα στα μπαράζ. Η Βενεζουέλα είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Η Κολομβία για να πάει στα μπαράζ θα πρέπει να κερδίσει και να μην επικρατήσει το Περού στη Λίμα επί της Παραγουάης. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα πρέπει η έβδομη Χιλή να μην κερδίσει την Ουρουγουάη που τη φιλοξενεί και το Περού να χάσει από την Παραγουάη. Περίπλοκα αλλά και συγκεκριμένα τα πράγματα λοιπόν για την Κολομβία που προβλημάτισε σ’ αυτά τα προκριματικά, που πριν το ματς με τη Βολιβία (3-0) δεν είχε κερδίσει για επτά παιχνίδια και έτρεχε ρεκόρ 0-4-3, μάλιστα και οι τέσσερις ισοπαλίες ήταν με 0-0. Νοκ άουτ ο Μορέλος, τιμωρημένος ο Κουαδράδο.

Η Βενεζουέλα από την άλλη πλευρά με τον Πέκερμαν βγάζει παλμό και αισιοδοξία, βελτιώθηκε από τη στιγμή που ανέλαβε, βέβαια κόντρα στην Αργεντινή δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα και έχασε δίκαια 3-0. Μοναδικό κίνητρο για τον πολύπειρο τεχνικό ότι πάει στο αποψινό ματς με στόχο να δώσει άλλο να απαιτητικό τεστ και να μάθει τους παίκτες του. Το διπλό δέχεται μεγάλη πίεση, η Κολομβία δεν κυνηγάει γκολ, μόνο τη νίκη και από εκεί και πέρα ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει. Στο 2.05 το MatchCombo 2 & under 3,5 στη Stoiximan. Δεν "σκοτώνει" τους αντιπάλους της η Κολομβία, έχει θέμα στο γκολ, θα το πάει προσεκτικά, η Βενεζουέλα θα προσπαθήσει να είναι απλώς αξιοπρεπής.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ