ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα κόρνερ ανεβάζουν τον άσο της Ισπανίας στο 2.15

Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν το γκολ του Αλβαρο Μοράτα στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Πορτογαλία για το Nations League 2022/23 στη Σεβίλλη
Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν το γκολ του Αλβαρο Μοράτα στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Πορτογαλία για το Nations League 2022/23 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Τσεχία για τον δεύτερο όμιλο της League A στο Nations League 2022/23.

Η Ισπανία φιλοξενεί απόψε την Τσεχία στη Μάλαγα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι υποχρεωμένη απόψε να κερδίσει τους Τσέχους για να παραμείνει σε τροχιά πρωτιάς στο δεύτερο γκρουπ της League A, καθώς βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Πορτογαλία, που παίζει στην Ελβετία.

Ισπανία - Τσεχία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ρόχα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση με δύο ισοπαλίες. Αρχικά το εντός έδρας 1-1 με την Πορτογαλία και εν συνεχεία το 2-2 στην Πράγα με την Τσεχία, όπου έσωσε το βαθμό με γκολ του Ινίγο Μαρτίνεθ στο 90'.

Σεφτέ στις νίκες έκανε η Ισπανία στην τρίτη αγωνιστική, επικρατώντας επαγγελματικά με 1-0 της Ελβετίας στη Γενεύη. Ένα γκολ του Σαράμπια στο 13' ήταν αρκετό για τους Ισπανούς, οι οποίοι στη συνέχεια υπερασπίστηκαν εύκολα το προβάδισμά τους.

Ο Λουίς Ενρίκε είναι δεδομένο πως θα φρεσκάρει ξανά την ενδεκάδα του. Συγκριτικά με τον αγώνα στην Ελβετία αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα ο Καρβαχάλ και ο Ερικ Γκαρθία αντί των Αθπιλικουέτα και Ντιέγκο Γιορέντε αντίστοιχα. Στα αριστερά της άμυνας, υπάρχει και η λύση του Μάρκος Αλόνσο, αλλά ο Αλμπα εξακολουθεί να έχει ελαφρώς τον πρώτο λόγο.

Στην τριάδα των χαφ, ο Γκάβι είναι αναντικατάστατος και όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει βασικός για τέταρτο σερί ματς. Αντίθετα, δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες ο Μπουσκέτς για να παίξει αυτή τη φορά ο Ρόδι. Από εκεί και πέρα, παίζεται μία θέση μεταξύ του Κόκε, του Σολέρ και του Μάρκος Γιορέντε, που ήταν θετικότατος στη Γενέυη.

Στην τριάδα της επίθεσης, ο Σαράμπια είναι ο μοναδικός που ξεκίνησε βασικός στα προηγούμενα τρία ματς. Ισως αυτή τη φορά δώσει τη θέση του στον Ολμο. Ο Φεράν Τόρες θα συνεχίσει στο ένα άκρο, ενώ στην κορυφή, είτε θα παίξει ξανά ο Μοράτα, είτε θα πάει ως "ψευτοεννιάρι" ο Ασένσιο.

Η Τσεχία δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα στην προσέγγισή της. Ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι παίζει σταθερά με τρεις στόπερ, έχοντας στο κέντρο τον άσο του Αρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς και τερματοφύλακα τον Τομάς Βατσλίκ του Ολυμπιακού.

Σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου μέχρι στιγμής, οι Τσέχοι παίζουν πίσω από την μπάλα και προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα. Στο 2-1 επί της Ελβετίας είχαν 41% κατοχή. Στο 2-2 με την Ισπανία μόλις 27%, ενώ στην πρόσφατη ήττα τους από την Πορτογαλία με 2-0, το ποσοστό κατοχής τους έφτασε στο 39%.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ιδια εικόνα αναμένεται και απόψε, με την Ισπανία να πιέζει και την Τσεχία να αμύνεται στο μισό γήπεδο. Αυτό λογικά θα δώσει το δικαίωμα στη Ρόχα να εκτελέσει ουκ ολίγα κόρνερ. Η Τσεχία στα πρώτα τρία ματς του ομίλου, παραχώρησε από οκτώ κόρνερ σε Ελβετία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Στο 1.65 να εκτελέσει απόψε η Ισπανία πάνω από πέντε κόρνερ. Στο 2.15 ανεβαίνει η απόδοση αν επαληθευτεί παράλληλα ο φαβοριτισμός των Ισπανών και πάρουν το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία – Τσεχία: 1 & Ισπανία Over 5,5 κόρνερ (απόδοση 2.15), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ