TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με δύο δίκαιες αποδόσεις

Ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος
Ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε δύο επιλογές από το Nations League.

Ξεκινώντας από τη δεύτερη κατηγορία του Nations League, η Σουηδία πηγαίνει πολύ χειρότερα απ' ότι αξίζει με βάση τις δυνατότητες της. Ξεκίνησε τον όμιλο με ένα εύκολο διπλό επί της Σλοβενίας και στη συνέχεια γνώρισε δύο εντός έδρας ήττες.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Και οι δύο βολεύονται καλύτερα εκτός έδρας

Η Σουηδία ηττήθηκε με 2-1 από τη Νορβηγία και με 1-0 από τη Σερβία στα δύο παιχνίδια που έγιναν στη Σόλνα. Οι Νορβηγοί ξεκίνησαν με δύο τυχερές εκτός έδρας νίκες. Δέχθηκαν έντονη πίεση και πολλές τελικές από τους Σέρβους, το τελικό 1-0 ήταν ένα "ψεύτικο αποτέλεσμα". Oi Σέρβοι σπατάλησαν πολλές καλές ευκαιρίες, είχαν κατοχή μπάλας 66% και οι τελικές ήταν 13-4.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σλοβενία, φάνηκε πως οι Νορβηγοί βολεύονται περισσότερο στα εκτός έδρας ματς. Εκεί που δεν έχουν την μπάλα και αξιοποιούν τον Χάλαντ στην αντεπίθεση. Δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα των Σλοβένων, παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω για περίπου μισή ώρα και κόλλησαν στο 0-0.

Οι Σουηδοί δεν πήραν τίποτα στα δύο παιχνίδια που έδωσαν στο γήπεδο τους, έμειναν στους τρεις βαθμούς που απέσπασαν στη Σλοβενία και πάνε τώρα στο Όσλο για να πάρουν αποτέλεσμα (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Έχουμε μία μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που βολεύονται καλύτερα να παίζουν εκτός έδρας. Υπερβολικό το να δίνεται ξεκάθαρο φαβορί η Νορβηγία. Το Χ2Δ στο 1.85 κρίνεται υψηλό.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Κρατάνε στο χέρι τους την πρώτη θέση

Στην πρώτη κατηγορία, η Πορτογαλία μετά την ισοπαλία που απέσπασε στη Σεβίλλη, αξιοποίησε την έδρα της και την πληρότητα που υπάρχει στο ρόστερ της. Έπαιξε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο και με την Ελβετία, που το 4-0 είναι φτωχό για να δείξει την εικόνα του αγώνα αλλά και στο 2-0 με την Τσεχία, που πάτησε και λίγο φρένο.

Ο Σάντος θέλει την πρώτη θέση, οι Πορτογάλοι έχουν φέρει τον όμιλο στα νερά τους, αρκεί να περάσουν από την έδρα της μακράν κατώτερης ομάδας του ομίλου (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Δεν είναι καλά οι Ελβετοί και στην κατάσταση που βρίσκονται, είναι μπελάς που παίζουν στην πρώτη κατηγορία. Το διπλό της Πορτογαλίας στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νορβηγία - Σουηδία: Χ2Δ (απόδοση 1.85), 19:00
  • Ελβετία - Πορτογαλία: 2 (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ