BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στο Γουέμπλεϊ και το clasico

The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super)
The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ισπανία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τον ημιτελικό του FA Cup ανάμεσα σε Κόβεντρι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνεχείς μεταπτώσεις παρουσιάζει στη φόρμα της η άτυπα γηπεδούχος (4-0-3 το σερί της στις 7 τελευταίες αγωνιστικές), με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο -8 από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs της Championship. Η άμυνα αποτελεί πρόβλημα για την Κόβεντρι, με δεδομένο πως δέχεται φάσεις και τέρματα με χαρακτηριστική ευκολία (έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε 8/9 τελευταία δείγματα της). Στο FA Cup αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και μάλιστα στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Γουλβς πραγματοποιώντας μία τρομερή ανατροπή. Μόλις μία νίκη σε επτά αγώνες μετρά στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ανασταλτική της γραμμή να προβληματίζει ολοένα και περισσότερο, αφού έχει δεχτεί 15 γκολ σε αυτούς τους αγώνες. Αισίως έχει φτάσει στο -10 από την πρώτη πεντάδα και πλέον μοναδικό της στόχο αποτελεί το FA Cup.

Θα αφήσουμε το σημείο νικητή, μιας και η απόδοση του διπλού είναι αρκετά χαμηλή και θα στραφούμε στα γκολ. Μας αρέσει το combo bet Goal/Goal & Over 2,5 του 1,93, μιας και οι άμυνες αμφοτέρων των ομάδων είναι προβληματικές, ενώ η Κόβεντρι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκει τέρματα.

Συνεχίζουμε με το ισπανικό clasico ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι, παρά την απίστευτη πίεση της Σίτι επί 120 λεπτά (1-1 κανονική διάρκεια – παράταση) πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League στα πέναλτι (4-3). Το σύνολο του Αντσελότι επιδόθηκε σε… αντιποδόσφαιρο σε όλο το ματς, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά, ιδίως αφού άνοιξε πρώτη το σκορ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε την αποβολή του Αραούχο στο 29ο λεπτό με την Παρί Σεν Ζερμέν και ενώ προηγήθηκε με 1-0. Δέχτηκε τέσσερα γκολ, δεν απάντησε σε κανένα και αποχαιρέτησε το Champions League. Μάλιστα, αν χάσει και σήμερα, θα πει οριστικά αντίο και σε αυτόν τον τίτλο.

Κάπως υπερβολικές βρίσκουμε τις αποδόσεις για clasico (1.80 – 3.80 – 4.00 μέσο όρο). Η μόνη αξία που βρίσκουμε είναι στην κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε μία ημέρα ξεκούρασης λιγότερη από τη νυν αντίπαλό της και σπατάλησε και περισσότερες δυνάμεις. Επίσης, έχασε στα 6/12 επίσημα και μη ματς από την Μπαρτσελόνα που παίζει τα… ρέστα της για τον τίτλο! Το Χ2 έχει απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόβεντρι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.93), 19:15
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Χ2 (απόδοση 1.95), 22:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ