BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοιχηματικές επιλογές με ρεπορτάζ και παρασκήνιο

Ο Φιντέλ της Έλτσε πανηγυρίζει γκολ στη La Liga κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Φιντέλ της Έλτσε πανηγυρίζει γκολ στη La Liga © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Σημείο κινήτρου στη La Liga, με έντονο παρασκήνιο, και ένα Αγγλικό διπλό με βάση το ρεπορτάζ στις σαββατιάτικες επιλογές του BetMarket.

Με το δεξί ξεκίνησε η συνεργασία του SPORT24 με το BetMarket.gr, κάνοντας το δύο στα δύο στις επιλογές. Μια Ισπανίδα και μια Αγγλίδα τότε, με την ίδια τακτική και σήμερα.

Αρχή από τη La Liga της Ισπανίας, όπου θα μας απασχολήσει το Έλτσε – Βαλένθια (17:15 Novasports 1 , LIVE από το SPORT24 ). Δύο πόλεις που ανήκουν αμφότερες στην κοινότητα της Βαλένθια και έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Σχέσεις που επεκτείνονται και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, με τους οπαδούς των δύο συλλόγων να είναι αδερφοποιημένοι.

Τα κοινά τους στοιχεία δεν τελειώνουν εκεί, αλλά πρέπει να προσθέσουμε σε αυτά και τον Χοσέ Μπορδάλας, νυν προπονητή της ομάδας της Βαλένθια, με πέρασμα στο παρελθόν από τον πάγκο της Έλτσε.

Ο Μπορδάλας βρέθηκε στην Έλτσε από το 2009 έως το 2012, καταφέρνοντας να μετατρέψει μια ομάδα ουράς σε πρωταγωνίστρια στη Σεγούντα. Tου πιστώνουν πως τους έδωσε το DNA ομάδας που μπορεί να παλέψει για την άνοδο, αλλάζοντας το status και τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας ήταν ο Εντού Αλμπακάρ. Ο αριστερός μπακ που μέτρησε περίπου 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Έλτσε και σήμερα είναι βοηθός του Μπορδάλας στον πάγκο της Βαλένθια.

Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί έχει φτάσει άνοιξη και οι σχέσεις των ομάδων μετράνε διπλά. Αυτή τη στιγμή η Βαλένθια είναι χαλαρή, στη μέση του πίνακα, και ο Μπορδάλας θα κάνει διαχείριση του ρόστερ με στόχο να είναι η ομάδα στο 100% στον τελικό Κυπέλλου τον επόμενο μήνα. Αντίθετα στην Έλτσε χρειάζονται ακόμη λίγους βαθμούς για την εξασφάλιση της παραμονής.

Αν η Έλτσε είχε τρεις πόντους λιγότερους, θα βλέπαμε πιο ζεστά τον άσο. Με το +8 από τη γραμμή της παραμονής δεν αποκλείουμε να της είναι μια χαρά και η ισοπαλία. Στοιχηματικά μπορεί να στραφεί κάποιος προς το 1.80 στον άσο dnb. Θα το πάμε ένα βήμα παραπάνω, στο over 1,5 Ελτσε που πληρώνει 2.60, εικάζοντας πως το ματς θα… παιχτεί μεταξύ 2-1 και 2-2!

H απουσία του σκόρερ ρίχνει την απόδοση του διπλού

Ο Λουκ Άρμστρονγκ σίγουρα δεν ανήκει στα μεγάλα ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο 25χρονος φορ δεν τα πήγε και πολύ καλά κάθε φορά που τόλμησε το μεγάλο βήμα προς μια ομάδα υψηλότερης κατηγορίας. Παραμένει όμως ένας δεινός σκόρερ στα χαμηλά στρώματα.

Πέρσι έβαλε 13 γκολ, οδηγώντας τη Χάρτπουλ από τη Νάσιοναλ Λιγκ στη League Two. Φέτος μετρά 11 γκολ και 5 ασίστ με τη νέα του ομάδα, τη Χαρογκέιτ, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας.

Ο Άρμστρονγκ θα λείψει για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος σήμερα, όντας τιμωρημένος. Σημαντική απουσία για τη Χαρογκέιτ, που το μικρό της ρόστερ δείχνει να κάνει κοιλιά, ούσα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Η Γουόλσολ είναι στο ανέβασμα, από την ημέρα που ανέλαβε ο Φλιν παίζει σταθερά καλά και δεν έχει χάσει εδώ και πέντε! Το διπλό ακολουθεί ιδιαίτερα πτωτική πορεία, από το αρχικό 2.90 προς το 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαρογκέιτ – Γουόλσολ: 2 (απόδοση 2.50), 17:00
  • Έλτσε – Βαλένθια: Over 1,5 Ελτσε (απόδοση 2.60), 17:15

Kαθημερινές στήλες, προγνωστικά για όλα τα σπορ, στοιχηματικοί τζίροι, πτώση και σύγκριση αποδόσεων στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ