BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα σε Κύπελλο Ελλάδας Betsson και Κόπα Άφρικα

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα σε Κύπελλο Ελλάδας Betsson και Κόπα Άφρικα
INTIME SPORTS

Από το Κόπα Άφρικα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr.

Ξεκινάμε από τη μάχη του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει νίκη πρωταθλήματος, μετά από καιρό, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό (1-0). Οι Κρητικοί δείχνουν βελτίωση τελευταία και έχουν ουσία στο παιχνίδι τους, όμως έχουν ένα θέμα στην αποτελεσματικότητα. Σήμερα, έχουν πίεση για το αποτέλεσμα, καθώς μόνο με νίκη θα έχουν αρκετές ελπίδες πρόκρισης, ενώ σίγουρα υπέρ τους είναι ο παράγοντας έδρα.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε στο Ηράκλειο, όμως σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο σημερινό παιχνίδι, θα παίξει για δύο αποτελέσματα και στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, όμως αναμένεται να έχει περισσότερο παθητικό ρόλο.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να έχει τα ηνία της αναμέτρησης και να ελέγξει τον ρυθμό, όμως το έργο του δεν θα είναι εύκολο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης και αν κρίνουμε από το παιχνίδι των δύο ομάδων πριν λίγες ημέρες, το πιθανότερο σενάριο είναι να το καταφέρουν. Συνεπώς, έχει αξία να επιλέξουμε τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.88

Συνεχίζουμε στο Κόπα Άφρικα 2024, εκεί όπου η Γκάμπια αντιμετωπίζει το Καμερούν.

Η Γκάμπια ξεκίνησε με δύο ήττες στη διοργάνωση, στις οποίες δέχθηκε τέσσερα γκολ και δεν σκόραρε ούτε ένα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 από τη Σενεγάλη και στη συνέχεια με 1-0 από τη Γουινέα, συνεπώς έχει ήδη αποκλειστεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Καμερούν θέλει τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση, μέσω του ομίλου. Σε άλλη περίπτωση, υπάρχει και η τρίτη θέση που μπορεί να το οδηγήσει στην πρόκριση, αρκεί όμως να κερδίσει σήμερα.

Ξεκάθαρο φαβορί το Καμερούν, το οποίο υπερτερεί ποιοτικά και έχει κίνητρο. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και αξίζει να προστεθεί στις επιλογές μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ - Παναιτωλικός: 1 (απόδοση 1.88), 18:00
  • Γκάμπια – Καμερούν: 2 (απόδοση 1.65), 19:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ