BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριξη στα αουτσάιντερ

Ο Αλμπέρτο Ντοσένα με τη φανέλα της Κάλιαρι κόντρα στην Τορίνο | 21 Αυγούστου 2023
Ο Αλμπέρτο Ντοσένα με τη φανέλα της Κάλιαρι κόντρα στην Τορίνο | 21 Αυγούστου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Από το πρωτάθλημα της Serie A προκύπτουν οι δύο σημερινές επιλογές του Betmarket.

Αν και η Τζένοα δεν έχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, το παιχνίδι της είναι αρκετά ελκυστικό. Ο Τζιλαρντίνο διαμορφώνει την τακτική του ανάλογα με το αντίπαλο κι αυτό έχει αποδώσει καλά μέχρι στιγμής. Αν και έχει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, δύο από αυτές ήταν εκτός έδρας και με δύσκολους αντιπάλους (Φιορεντίνα, Γιουβέντους).

Η Λάτσιο έρχεται από νίκη κόντρα στην ουραγό Σαλερνιτάνα (4-1) και παραμένει στη μάχη της εξάδας, από την οποία απέχει δύο βαθμούς. Το θέμα είναι πως μεσοβδόμαδα ακολουθεί ο πολύ σημαντικός αγώνας με τη Γιουβέντους, για το Κύπελλο Ιταλίας κι έτσι το μυαλό της θα είναι και εκεί.

Σκληροτράχηλη ομάδα η Τζένοα και δεν αναμένεται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο, ενώ το γεγονός πως παίζει στην έδρα της είναι σημαντικό. Υπερτερεί σε ποιότητα η Λάτσιο, όμως δεν θα έχει το μυαλό της μόνο σε αυτό το ματς. Συνεπώς, το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνέχεια στην βραδινή αναμέτρηση της Serie A, ανάμεσα σε Κάλιαρι και Γιουβέντους. Η Κάλιαρι έρχεται από δύο σημαντικά αποτελέσματα, κόντρα στην πρωτοπόρο Ίντερ (2-2) και την Αταλάντα (2-1), τα οποία τη βοήθησαν στο να χτίσει μια μικρή διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα, είναι το αουτσάιντερ, αλλά η ψυχολογία της είναι καλή.

Από την άλλη, η Γιουβέντους αν και δεν κέρδισε την Τορίνο (0-0), δεν επηρεάστηκε, διότι δεν έχει και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα και το μόνο που θέλει είναι η τετράδα. Η προσοχή της είναι περισσότερο στραμμένη στο Κύπελλο, εκεί όπου μεσοβδόμαδα θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο.

Υψηλό το βαθμολογικό ενδιαφέρον της Κάλιαρι, η οποία παίζει στην έδρα της και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Επιπλέον, αν και το φαβορί είναι η Γιουβέντους, το ότι δεν έχει το μυαλό της στο σημερινό παιχνίδι μας οδηγεί στην κόντρα και το 1Χ, που βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζένοα - Λάτσιο: Χ (απόδοση 3.15), 19:30
  • Κάλιαρι – Γιουβέντους: 1Χ (απόδοση), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ