BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Σούπερ ντέρμπι στην Αβεγιανέδα, ρίσκο με το 3.10

Ο Έντσο  Κοπέτι της Ράσινγκ σε ματς του Copa Libertadores κόντρα στη Σάο Πάουλο
Ο Έντσο Κοπέτι της Ράσινγκ κόντρα στη Σάο Πάουλο © 2021 MARCELO ENDELLI/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Σούπερ μονομαχία στην Αβεγιανέδα του Μπουένος Άιρες, με την Ιντεπεντιέντε να φιλοξενεί τη Ράσινγκ σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο.

Ώρα για ντέρμπι στην Αβεγιανέδα. Στο Μπουένος Άιρες τα ξημερώματα διεξάγεται μια από τις πλέον παραδοσιακές μονομαχίες στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Μετά από το Μπόκα - Ρίβερ, το Ιντεπεντιέντε - Ράσινγκ είναι το επόμενο μεγάλο clasico της χώρας, με τις δύο ομάδες της Αβεγιενέδα να διεκδικούν τον άτυπο τίτλο της τρίτης καλύτερης ομάδας της χώρας. Το ματς αναμένεται καυτό, ενώ η Ιντεπεντιέντε διαθέτει δεδομένα μια από τις πιο ζόρικες έδρες στην Αργεντινή. Ύστερα από έξι ματς η Ιντεπεντιέντε έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση με 7 βαθμούς, ενώ η Ράσινγκ με 12 στην τέταρτη θέση του Copa de la Liga.

Ιντεπεντιέντε - Ράσινγκ

Η γηπεδούχος πάει με προβληματισμό και ανησυχία στο ντέρμπι και τον κόσμο να είναι στα κάγκελα. Αρκετοί πειραματισμοί στα τελευταία ματς, άλλοτε τη βλέπουμε με πέντε στην άμυνα, άλλοτε με 4. Όπως και να έχει μετράει τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά και οι τρεις τελευταίες συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Ο κόσμος αποτελεί μεγάλο όπλο της Ιντεπεντιέντε, ωστόσο εάν δει πως πάει να στραβώσει και άλλο η κατάσταση δεν αποκλείεται να γιουχάρει τους παίκτες του Ντομίνγκες. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 1-1 με τη Σεντράλ Κόρδοβα, σε μια αναμέτρηση που ναι μεν είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς, ενώ έκανε και λάθη στην άμυνα.

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα η Ράσινγκ από την πλευρά της κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν. Πέρασε ήσυχο απόγευμα και τη σκόρπισε εκτός έδρας 4-0. Διάβασε σωστά το ματς, κυριάρχησε, είχε ουκ ολίγες στιγμές ενώ δεν συνάντησε ιδιαίτερη πίεση στην αναμέτρηση. Ο Γκάγκο αποκτά όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον κόσμο, η ομάδα βγάζει τσαγανό και πάθος στο χορτάρι και ο ίδιος προσαρμόζεται σιγά σιγά στις απαιτήσεις που έχει μια ομάδα του μεγέθους της Ράσινγκ. Ενδεικτικό το πρόσφατο 2-2 εκτός έδρας με τη Ρίβερ Πλέιτ, που οι παίκτες του τα έδωσαν όλα από ένα σημείο και μετά όταν μπήκαν στο ματς και μετά την ανάπαυλα έκοψαν τον αέρα της Ρίβερ. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο φρέσκο αγωνιστικό ζήτημα ο Γκάγκο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σπουδαίο ματς, η Ιντεπεντιέντε έχει πολύ δυνατή έδρα, θα πάει προσεκτικά, φέρνει τη μια ισοπαλία πίσω από την άλλη και ο κόσμος δεν θα αργήσει να χάσει την υπομονή του. Η γηπεδούχος έχει πάρει τον αέρα της Ράσινγκ, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό. Η ομάδα του Γκάγκο πατάει καλύτερα, έχει παρουσιάσει πιο πειστικό πρόσωπο σε μεγάλα ματς και έχει το μομέντουμ. Εάν δεν μπει φοβισμένα και διστακτικά μπορεί να πάρει το ματς. Λογικό το σετ τιμών λόγω έδρας και παράδοσης, αλλά το χέρι πάει πιο εύκολα προς το διπλό που κυκλοφορεί στο 3.00+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε - Ράσινγκ: 2 (απόδοση 3.10), 01:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ