ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σώθηκε η Σαρμιέντο, φουλ για τίτλο η Μπόκα

Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ στο Μπόκα - Ρίβερ
Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ στο Μπόκα - Ρίβερ 2022 AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με τη Σαρμιέντο για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Το πρωτάθλημα της Αργεντινής οδεύει προς το φινάλε του, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του. Φαβορί πλέον για τον τίτλο είναι η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία βρίσκεται στο +1 από τη Ρασίνγκ και την Ατλέτικο Τουκουμάν, έχοντας μάλιστα κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τη Χιμνάσια, το οποίο διεκόπη λόγω εκτεταμένων επεισοδίων των οπαδών της Χιμνάσια με αστυνομικές δυνάμεις.

Σαρμιέντο - Μπόκα Τζούνιορς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπόκα απόψε παίζει εκτός έδρας με τη Σαρμιέντο (22:30 Live από το SPORT24) και θα επιχειρήσει να κάνει ακόμη ένα καθοριστικό βήμα τίτλου. Μπορεί η ομάδα του Ούγκο Ιμπάρα να μην εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που αποδίδει, ωστόσο τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί 12 αγώνων (9-3-0).

Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία έξι ματς, η Μπόκα έχει ρεκόρ 5-1-0 με γκολ 6-1. Η άμυνά της είναι πραγματικά γρανιτένια και απόψε θα παίξει κανονικά και ο ηγετικός στόπερ Ρόχο, που πήρε ανάσες στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου οι Xeneizes επικράτησαν με 2-1 της Αλντοσίβι.

Στον αντίποδα, η Σαρμιέντο κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή της μετά το δραματικό 1-1 στην έδρα της Μπαράκας Σεντράλ. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 93', βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 95'. Θεωρητικά, η Σαρμιέντο διατηρεί ελπίδες για την έξοδο και στο Copa Sudamericana, ωστόσο το κλαμπ δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστό για μία τέτοια προοπτική, δεδομένου ότι δεν διαθέτει έδρα που πληροί τις προδιαγραφές διεθνών αγώνων.

Συμπερασματικά, η σαφώς πιο ποιοτική Μπόκα, διατηρεί ξεκάθαρα πιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και από τη στιγμή που προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες εκτός έδρας, κόντρα σε Ντεφένσα, Κολόν, Λανούς και Γοδόι Κρουζ, πάμε με το διπλό.

Λογικό ότι αποδόσεις μαζεύτηκαν από τα αρχικά 2.20 σε τιμές γύρω στο 2.00. Σε αρκετές εταιρίες πάντως, η νίκη της Μπόκα παραμένει στο 2.10, που είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαρμιέντο - Μπόκα: 2 (απόδοση 2.10), 22:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ