ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημεία κινήτρου από το Conference League

Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ, Αντρέας Σκοβ Ολσεν
Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ, Αντρέας Σκοβ Ολσεν © 2022 GEERT VANDEN WIJNGAERT/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι κινήτρου με τρία διπλά έως το 2.20 από το Europa Conference League.

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον σε Europa League και Conference, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα είναι δύσκολο να μιλήσουμε από τώρα για καθαρά σημείου κινήτρου. Κατά κύριο λόγο επειδή στο Europa League δίνει ευρωπαϊκή συνέχεια και η 3η θέση, επομένως πέρα από τη Χάκεν δεν υπάρχει καμία άλλη πρακτικά αδιάφορη ομάδα. Έτσι, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τρεις επιλογές από το Conference League.

Αρχή με τον 4ο όμιλο, εκεί όπου η Μπριζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπεσίκτας. Αποκλεισμένη η δεύτερη, πλήρως απογοητευτική η πορεία της, θα κατέβει εδώ με άμυνα ανάγκης. Φουλ σοβαρή στη διοργάνωση η Μπριζ, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στο -12 από την κορυφή. Με διπλά στις έδρες των Μπόντο (1-0) και Λουγκάνο (3-1) βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση, στόχος η κορυφή και το εισιτήριο κατευθείαν για τους 16.

Με νίκη στην Τουρκία καθαρίζει από τώρα, αν δεν κερδίσει η Μπόντο το δικό της ματς, αλλιώς της αρκεί μια ισοπαλία στο μεταξύ τους ματς στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική. Ικανοποιεί το διπλό στο 2.20, δεν βλέπεται φέτος η Μπεσίκτας.

Συνέχεια με τον 6ο όμιλο και το Τσουκαρίτσκι – Φερεντσβάρος. Με μηδέν βαθμούς συνεχίζουν οι Σέρβοι, ξεκάθαρο το έλλειμμά τους σε ποιότητα, έπεσαν και σε αρκετά απαιτητικό όμιλο, επομένως εξ αρχής δεν είχαν τύχη για την υπέρβαση. Σε κακό φεγγάρι η Φερεντσβάρος με σερί 0-2-2, την πονάει αφάνταστα η απουσία του κορυφαίου φορ Βάργκα.

Είναι όμως από τις περιπτώσεις που το κίνητρο θα παίξει τον ρόλο του, καθώς τα δεδομένα είναι πολύ οριακά στον όμιλο. Με νίκη εδώ, η Φερεντσβάρος θα κρατάει την τύχη στα χέρια της στο εντός έδρας φινάλε με τη Φιορεντίνα, ακόμα και για την πρωτιά, επομένως μοιάζει δύσκολο να μην τα καταφέρει κόντρα σε ένα τόσο άπειρο σύνολο. Νορμάλ το διπλό στο 1.60.

Κλείνουμε με το Σπάρτακ Τρνάβα – Λουντογκόρετς από τον 8ο όμιλο. Έχουν βρει ρυθμό ξανά οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα πολύ ύποπτο ξεκίνημα στη σεζόν. Έστω κι αν ήρθε η ήττα τη Δευτέρα στο πρωτάθλημα από τη Σλάβια Σόφιας (2-3) και ενώ πραγματοποίησε μαζικό ροτέισιον, προηγουμένως μετρούσε έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κερασάκι στην τούρτα το 2-0 επί της Φενερμπαχτσέ. Υπενθυμίζεται πως η Φενέρ έτρεχε σερί εννιά νικών στην Ευρώπη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μπαίνει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης η Λουντογκόρετς με ένα διπλό στη Σλοβακία και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Νόρντζελαντ σε πιθανό τελικό πρόκρισης. Φάνηκαν οι μεταξύ τους διαφορές και στο α’ ματς, όπου η Λουντογκόρετς κέρδισε τη Σπάρτακ Τρνάβα με 4-0. Μια χαρά το διπλό στο 1,75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπεσίκτας – Μπριζ: 2 (απόδοση 2.20), 19:45
  • Τσουκαρίτσκι – Φερεντσβάτος: 2 (απόδοση, 1.60), 22:00
  • Σπάρτακ Τρνάβα – Λουντογκόρετς: 2 (απόδοση, 1.75), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ