ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημεία φόρμας και προπονητών

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Καρέ επιλογών από το γεμάτο κουπόνι του Σαββάτου.

Κλασικά το μεσημέρι του Σαββάτου γεμάτο το πρόγραμμα στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Θα σταθούμε στο Ουνιόν Ντόρτμουντ. Αήττητη εντός έδρας (4-1-0) με τον Μπιέλιτσα στον πάγκο η γηπεδούχος. Οδυνηρή ήττα με 3-2 από τη Χοφενχάιμ για τη Ντόρτμουντ. Πασιφανές ότι λείπει το καθαρό μυαλό και υπάρχει μεγάλη πίεση. Μεγάλη απώλεια (τιμωρημένος) ο φορ Μάλεν που ήταν φορμαρισμένος. Αυτοκαταστροφική η Ντόρτμουντ, ικανή φέτος να χάσει από τον οποιονδήποτε, ειδικά μάλιστα κόντρα σε σκληρές ομάδες όπως οι πρωτευουσιάνοι. Στο 1.80 η διπλή ευκαιρία 1X.

Τέσσερις αναμετρήσεις στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Πάμε στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να φιλοξενεί την Κάδιθ. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση και την ισοπαλία κόντρα στη Ρεάλ η Βαγιεκάνο, χάνοντας 3-0 στην έδρα της Ζιρόνα. Από την άλλη, η Κάδιθ έφτασε τα 22 ματς χωρίς νίκη. Η Βαγιεκάνο έβγαλε πολύ ζόρικο πρόγραμμα, πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο άσος στο 1.80.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στη Serie Α μας ενδιαφέρει το Μόντσα – Ρόμα. Δεύτερη σερί νίκη για τη Μόντσα, πέρασε από τη Σαλερνιτάνα (2-0). Η Ρόμα με ψυχολογία από την πρόκριση επί της Φέγενορντ μένει στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, στο 5-2-1 το ρεκόρ του Ντε Ρόσι σε όλες τις διοργανώσεις. Παίζει με ηθικό η Ρόμα και τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει. Το διπλό πληρώνει 2.10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου (22:00) υπάρχει το Κλερμόν – Μαρσέιγ. Μεταμορφωμένη η Μαρσέιγ με τον Γκασέ, 2Χ2 με Σαχτάρ και Μονπελιέ και ίδιο σενάριο. Πρώτο εκτός έδρας του Γκασέ μετά από δύο πετυχημένα στο Βελοντρόμ. Η Μαρσέιγ δείχνει να βρίσκει δυναμική ενώ στην ουραγό Κλερμόν ίσως επηρεάσει και η προπονητολογία. Διπλό στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερ. – Ντόρτμουντ: 1Χ (απόδοση 1.80), 16:30
  • Βαγιεκάνο - Κάδιθ: 1 (απόδοση 1.80), 17:15
  • Μόντσα – Ρόμα: 2 (απόδοση 2.10), 19:00
  • Κλερμόν – Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 1.85), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ