TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημασία έχει το 1.98 για την Μπόκα και όπως να ’ναι ας έρθει

Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ της Μπόκα κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Μπομπονέρα για τη Liga Profesional
Ο Ντάριο Μπενεντέτο © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Στο Μπομπονέρα η Μπόκα Τζούνιορς συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο και αυτή τη φορά κοντράρεται με τη Βελές που έχει ξεμείνει από στόχους. Ποντάρισμα στο 1.98.

Δυνατό ματς στο Μπομπονέρα απόψε για την 22η αγωνιστική της Liga Profesional. Η Μπόκα Τζούνιορς τίθεται αντιμέτωπη με τη Βελές (00:00 LIVE από το SPORT24) σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Η φιλοξενούμενη βέβαια έχει ξεμείνει από στόχους, αφού αφοσιώθηκε στο Copa Libertadores, κάτι που σαφώς και κόστισε αφού έφτασε ως τα ημιτελικά, αλλά εκεί την απέκλεισε η δυνατή Φλαμένγκο με συνολικό σκορ 6-1 (4-0 ήττα εντός στο πρώτο ματς).

Η Βελές στην ειδική βαθμολογία δεν μπορεί να κατακτήσει κάποιες θέσεις που οδηγούν στις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Δείχνει κάπως να το έχει παρατήσει μετά τα ματς με τη Φλα, ενώ αποκλείστηκε στους "16" από την Ιντεπεντιέντε στο Κύπελλο που θα μπορούσε να είναι μια διέξοδος. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε πάντως με το οριακό 1-0 την Μπαράκας εντός έδρας. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη μετά από δέκα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Τα ματς με την Μπόκα Τζούνιορς είναι μια άλλη ιστορία όμως για τη φιλοξενούμενη και θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα του Ιμπάρα προσπαθεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Η οικοδέσποινα έστω και με τα… ψέματα προσπαθεί να κατακτήσει τον τίτλο, μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά η νίκη είναι νίκη και για αυτό ο κόσμος δεν παραπονιέται πλέον. Η έλευση Ιμπάρα ξίνισε σαφώς, αλλά η ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου πέταξε εκτός την Κίλμες (Β’ κατηγορία) μεσοβδόμαδα σ’ ένα απολαυστικό ματς με 3-2 και είναι το φαβορί για τη Liga Profesional και να κλείσει τη χρονιά με τρεμπλ, αφού είχε κατακτήσει και το Copa de la Liga που της έδωσε εισιτήριο για το Copa Libertadores της επόμενης σεζόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα δεν χάνει εδώ και 12 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης με 3 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό, έχει επιστροφές στην άμυνα και τον Μπενεντέτο ξανά στην ενδεκάδα έχει το κίνητρο και τη φόρμα για να πάρει τη νίκη, ενώ ο κόσμος θα δημιουργήσει για άλλη μια φορά καυτή ατμόσφαιρα στο Μπομπονέρα.

Πιθανό ο άσος να πέσει κιόλας τις επόμενες ώρες, αφού η πρωτοπόρος Ατλέτικο Τουκουμάν, που δεν είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας και τις έμπειρες, παρότι βρίσκεται ψηλά, αντιμετωπίζει εκτός την Πατρονάτο που καίγεται για βαθμούς τρεις ώρες νωρίτερα.

Ό,τι πάντως και να γίνει στο άλλο ματς η Μπόκα θα πρέπει να κερδίσει είτε για να ανέβει πρώτη εάν έχει χάσει ή φέρει ισοπαλία η Ατλέτικο, είτε για να διατηρήσει την απόσταση των δύο βαθμών και να πάει δεύτερη, αφού η Ράσινγκ έχει παίξει ήδη.

Στο 1.98 ο άσος αξίζει, η Μπόκα από τις μεγάλες δείχνει να είναι αυτή που μπορεί να χτυπήσει περισσότερο το πρωτάθλημα, παρότι η Ράσινγκ του Γκάγκο προσπαθεί και αυτή να ανέβει, ενώ η Ρίβερ Πλέιτ μόνο με ένα θαύμα θα κατακτήσει τον τίτλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Βελές Σάρσφιλντ: 1 (απόδοση 1.98), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ