ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σερί για γκολ και 1.93 από την Αργεντινή

Η σημαία της Αργεντινής με έκλειψη στο Μπουένος Άιρες
Η σημαία της Αργεντινής © 2022 RODRIGO ABD/ASSOCIATED PRESS

Πλατένσε και Σεντράλ Κόρδοβα κοντράρονται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Liga Profesional με μόνο στόχο τη νίκη, καθώς δίνουν μάχη στην κόκκινη ζώνη. Ποντάρισμα στο 1.93.

Φουλ δράση στην Αργεντινή απόψε, η Liga Profesional συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και απόψε. Στο Μπουένος Άιρες η Πλατένσε κοντράρεται με τη Σεντράλ Κόρδοβα (22:30 LIVE από το SPORT24 ) σε μια αναμέτρηση ζωτικής σημασίας.

Η Πλατένσε είναι αήττητη στο πρωτάθλημα έως τώρα, μετράει όμως και δύο ισοπαλίες στη σειρά, αφού δεν μπορεί να κάνει τελευταία το κάτι παραπάνω και την προδίδει η άμυνά της. Κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας κόλλησε στο 1-1, παρότι ήταν καλύτερη του παιχνιδιού και ήταν αυτή που προηγήθηκε. Έχει ανάγκη τους βαθμούς καθώς στην ειδική βαθμολογία δίνει μάχη για την παραμονή. Σε κακό φεγγάρι ο γκολκίπερ της, αλλά στηρίζεται από τον τεχνικό της ομάδας.

Από το κακό στο χειρότερο η Σεντράλ Κόρδοβα που καλείται να βρει τρόπο ώστε να γυρίσει τον διακόπτη. Δεν κερδίζει εδώ και τρία ματς μετρώντας δύο ήττες και μια ισοπαλία. Κατάφερε στο τελευταίο χρονικά να χάσει και από την Πατρονάτο και μάλιστα 3-1, από την ομάδα που βρίσκεται στον πάτο της ειδικής βαθμολογίας. Αυτό είναι αρκετό. Συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πλατένσε έχει μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσει σημαντικό αέρα στη μάχη της κόκκινης ζώνης, η Σεντράλ Κόρδοβα δεν είναι στα πολύ καλά της και φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται. Μπορεί να ανοίξει πάντως το ματς, η Πλατένσε μετράει τρία Goal/Goal στη σειρά, ομοίως και η φιλοξενούμενη. Στο 1.93 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πλατένσε - Σεντράλ Κόρδοβα: Goal/Goal (απόδοση (1.93), 22:300
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ