TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τάιμινγκ για 3.00 στο Αρχεντίνος - Μπόκα

Ο Γκάμπριελ Μιλίτο στον πάγκο της Αρχεντίνος Τζούνιορς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Copa Libertadores
Ο Γκάμπριελ Μιλίτο © 2022 MARCELO ENDELLI/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Στο Μπουένος Άιρες η Αρχεντίνος Τζούνιορς κοντράρεται με την Μπόκα Τζούνιορς σε μια περίοδο που η φιλοξενούμενη δεν είναι στην καλύτερη φάση της. Ποντάρισμα στο 3.00.

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο του πρωταθλήματος, δεν έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ, αλλά μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην τετράδα και ισοβαθμεί στην κορυφή με Ατλέτικο Τουκουμάν, Νιούελς και Γοδόι Κρους.

Ο Γκάμπριελ Μιλίτο κάνει καλή δουλειά, η ομάδα στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στη ζώνη των εισιτηρίων του Copa Libertadores. Ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και κρατάει χαμηλούς τους τόνους, καθώς γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα ως το τέλος και κάποια στιγμή θα πέσει, δεδομένα όμως θα το πάει ως το τέλος για τις διεθνείς διοργανώσεις.

Μετράει τρεις νίκες στη σειρά στο πρωτάθλημα, ενώ στο τελευταίο χρονικά κέρδισε την Μπαράκας 3-1, δίχως να θέλξει ιδιαίτερα, αλλά έκανε τα απολύτως απαραίτητα και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η αντίπαλος ξέμεινε από δυνάμεις στο τέλος, ενώ η ίδια δεν τα παράτησε ποτέ.

Απόψε κοντράρεται με την Μπόκα (03:30 LIVE από το SPORT24 ) η οποία πορεύεται με τον άπειρο Ιμπάρα στον πάγκο μετά από τη φυγή του Μπατάλια. Το κλίμα μόνο καλό δεν το λες μετά από τον αποκλεισμό στο Copa Libertadores και τις μέτριες εμφανίσεις εντός συνόρων, προσπαθεί να φέρει την ηρεμία, αλλά όλοι δείχνουν αποσυντονισμένοι, ενώ ο γκολτζής Μπενεντέτο δεν έχει το απαραίτητο ηθικό τελευταία και χάνει φάσεις και πέναλτι με μεγάλη συνέπεια. Το τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Ταγέρες μετά από τέσσερα ματς, ήρθε πολύ ζόρικα, με 1-0 και μετά από πέναλτι του Ρόχο στο 80’. Πάει για γερό ροτέισον στο σημερινό ματς ο Ιμπάρα. Λόγω της κατάκτησης του Copa de la Liga έχει εξασφαλίσει πάντως εισιτήριο για τους ομίλους του Copa Libertadores.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αρχεντίνος μπορεί να έχει λίγο ακόμα ρέντα, η Μπόκα είναι στο ψάξιμο και δεν σε πείθει πως μπορεί να κάνει το διπλό κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έχει πάρει εκτός έδρας νίκη τα τελευταία 16 χρόνια μόνο τρεις φορές. Στο 3.00 ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρχεντίνος Τζούνιορς - Μπόκα Τζούνιορς: 1 (απόδοση 3.00), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ