ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σε καλύτερο μομέντουμ και ψυχολογία η Νόρντζελαντ

Ο Μάρκους Ινγκβαρτσεν
Ο Μάρκους Ινγκβαρτσεν © 2020 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Συγκεκριμένες οι στοιχηματικές επιλογές στο δευτεριάτικο πρόγραμμα, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

Στη δανέζικη λίγκα, η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε με το παιχνίδι της Άαρχους κόντρα στη Νόρντζελαντ. Η Άαρχους την Πέμπτη έπαιξε στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπριζ και ηττήθηκε με 3-0, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι πιθανότητές της λοιπόν να συνεχίσει φέτος στην Ευρώπη μειώθηκαν δραματικά. Άλλωστε, δεν είναι τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση που δεν αφήνει σοβαρά περιθώρια αισιοδοξίας. Είναι χαρακτηριστικό πως ολοκλήρωσε το 90λεπτο χωρίς τελική στο στόχο, ενώ η αντίπαλος, πέρα από τα τρία γκολ είχε και δοκάρι.

Το θετικό για την Άαρχους είναι ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη, 1-0 επί της Βέιλε, έχοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ. Βέβαια, η Νόρντζελαντ είναι σαφώς πιο υψηλό εμπόδιο.

Στην πρεμιέρα, ήταν εντυπωσιακή και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, μόλις στο 10ο λεπτό, τελικά κέρδισε 4-1 τη Βίμποργκ, με τον 19χρονο Γκανέζο εξτρέμ Νουαμά να σημειώνει χατ τρικ! Τον πιτσιρικά άσο τον παρακολουθούν πολλά μεγάλα κλαμπ, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, φημολογείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και της Μαρσέιγ, η οποία θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, τον Παναθηναϊκό, εφόσον οι πράσινοι αποκλείσουν την Ντνίπρο-1.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, η Νόρντζελαντ έχει ένα εξαιρετικά νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ. Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και διεκδίκησε τον τίτλο σχεδόν μέχρι τέλους. Τελικά, στα πλέι-οφ έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από την Κοπεγχάγη, ωστόσο η σεζόν της ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Φέτος, έχει προχωρήσει σε μόλις δύο προσθήκες. Στον έμπειρο αμυντικό χαφ Τβέρσκοβ (Οντένσε) και στον φορ Ινγκβαρτσεν (φώτο), μία μεταγραφή που άγγιξε τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο διεθνής Δανός στράικερ είχε ενεργό ρόλο σε ομάδες της Bundesliga, όπως η Ουνιόν Βερολίνου και η Μάιντς και φυσικά είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Οι μπουκ έχουν βγάλει εντελώς στη μέση το σετ, με τον άσο και το διπλό στο 2.60, δείγμα του πόσο αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται. Η Άαρχους πάντως έρχεται από μία απογοητευτική εμφάνιση στην Ευρώπη και μπροστά της, σε τρεις μέρες, έχει τη ρεβάνς. Σε καλύτερο μομέντουμ και ψυχολογία η Νόρντζελαντ, η οποία ούτως ή άλλως από το 2016/17, σε 11 επισκέψεις της στο Ααρχους, βρίσκει πάντα δίχτυα.

Στο 1.52 η διπλή ευκαιρία, στο 1.95 μαζί με Over 1,5, στη λογική ότι στα τελευταία 13 μεταξύ τους παιχνίδια, με γηπεδούχο την Ααρχους, το Over 1,5 επιβεβαιώθηκε 12 φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ααρχους – Νόρντζελαντ: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 1.95), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ